Nehoda Evy Decastelo: Srážka s dodávkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nehoda Evy Decastelo: Srážka s dodávkou!

Eva Decastelo
Eva Decastelo (Foto: Aha! Jiří Černohorský)

Devětatřicetiletá moderátorka a herečka se netají svou zálibou k motorkám. Díky své malé výšce a muší váze 50 kg si nemůže dovolit dvěstěkilovou mašinu, nicméně do Prahy si kdysi pořídila skútr. Čekala ji první cesta – z prodejny ve Vršovicích domů na Smíchov. Dojela vyřízená a unavená a druhý den ještě kuriozně nabourala.

„Nenapadlo mně nechat si vše vysvětlit v prodejně a skútr vyzkoušet, přece jen od řidičáku uběhla delší doba. Takže jsem ovládání testovala cestou domů, trvalo mi to tři a půl hodiny a bylo to šílený. Pořád se někde rozjíždět, brzdit, než jsem skútr dostala do ruky. Byla jsem jak po infarktu,“ směje se Eva Decastelo. Hned další den ji čekal nový zážitek. „Vytlačila jsem slavnostně skútr ze dvora a napálila to do dodávky zaparkované přes ulici. Ve zmatku jsem si prostě spletla brzdu s plynem,“ práskla na sebe štíhlá brunetka.

Svou lásku k motorkám Eva každoročně dokazuje i návštěvou veletrhu MOTOSALON, kde ani letos nemohla chybět. V Brně se společně s Lucií Kovandovou ujaly napnutí slavnostní pásky při zahájení a pak si odskočily motorky nejen prohlédnout, ale i opravit. „ Můj velký dík patří klukům z Kawasaki za odvahu, že nám s Luckou půjčili nářadí a nechali nás spravovat mašinu,“ říká moderátorka.



Přečtěte si
yokky
12. 3. 2018 • 19:55

KOPYTO🤢👏👏👏👏🚑🎡🚑🚑

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.