Missky se moc nemusí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Missky se moc nemusí!

České Miss Lucie Hadašová (vpravo) a Eva Čerešňáková se většinou bavily jen mezi sebou.
České Miss Lucie Hadašová (vpravo) a Eva Čerešňáková se většinou bavily jen mezi sebou. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Takový slet missek se jen tak nevidí. Na Film párty, kterou tradičně uváděla moderátorka Romana Vítová (29), tentokrát k filmu režisérky Karin Babinské Pusinky, totiž dorazily všechny úřadující vítězky Miss pro letošní rok. A to jak ze stáje ředitele Miss ČR Miloše Zapletala, tak od konkurenční České Miss Michaely Maláčové. Holky spolu ovšem moc nemluví.

Takový slet missek se jen tak nevidí. Na Film párty, kterou tradičně uváděla moderátorka Romana Vítová (29), tentokrát k filmu režisérky Karin Babinské Pusinky, totiž dorazily všechny úřadující vítězky Miss pro letošní rok. A to jak ze stáje ředitele Miss ČR Miloše Zapletala, tak od konkurenční České Miss Michaely Maláčové. Holky spolu ovšem moc nemluví.

Miss ČR Kateřina Sokolová (18) se tak po celou dobu držela pouze ve společnosti svých spoluvítězek Veroniky Pompeové a Veroniky Chmelířové. Když na vcelku poklidný mejdan přišly i stejně půvabné České Miss Lucie Hadašová (21), Eva Čerešňáková a Lilian Sarah Fischerová, opět se bavily pouze mezi sebou. Čerešňáková se do klubu Face tu Face na ostrov Štvanice dobelhala o berlích, protože nedávno byla na operaci kolene.

A kdo by čekal, že se spolu konkurenční missky budou vesele bavit a vyměňovat si zkušenosti, nebo vyprávět zážitky, pořádně by se mýlil. Většinu času se držely ve skupinkách a povídaly si jen mezi sebou či se svými blízkými kamarádky. Jediný, kdo se na chvíli odvázal a chtěl prolomit ledy, byla druhá Česká vicemiss Lilian Sarah Fischerová. Ale ta to po chvíli vzdala a s nepořízenou se vrátila mezi Lucii a Evu, s kterými pak strávila zbytek večera. Hosté další Film párty se mohli těšit i na setkání s hlavními představiteli filmu Pusinky. Na akci totiž dorazila nejen režisérka Karin Babinská, ale i všechny tři ženské hrdinky. A nechyběl ani »bavičův synek« a obrážeč večírku Pavel Novotný. Ten všem ukazoval, jak zhubl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.