Alena Antalová porodila - Má Elenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Alena Antalová porodila - Má Elenku!

Alena Antalová a Josef Juráček jsou už dvojnásobnými rodiči. A rodinné štěstí si náležitě užívají.
Alena Antalová a Josef Juráček jsou už dvojnásobnými rodiči. A rodinné štěstí si náležitě užívají. (Aha! – Dalibor Puchta, TV Nova)

BRNO – Dramatický porod! Populární herečka ze seriálů Četnické humoresky nebo Pojišťovna štěstí Alena Antalová (34) je už dvojnásobnou maminkou! Ve středu večer v brněnské porodnici přivedla na svět svou druhou dceru Elenu. Porod provázely dramatické okolnosti. Antalová totiž neporodila ve stanoveném termínu, a tak chtěli lékaři porod vyvolat uměle. To však herečka rezolutně odmítla. Nakonec se miminko narodilo přirozenou cestou.

Oblíbená a skromná herečka je tak matkou už dvou dcer. Před necelými dvěma roky přivedla na svět svou první dceru Alenku. Ta má od středečního večera sestřičku Elenku. „Alenka chtěla dát jméno Elena už své první dceři, ale nakonec to byla na přání tatínka po mamince Alena. Elena se totiž jmenovala Alenčina milovaná babička,“ vysvětluje volbu jména druhé dcery jeden z rodinných přátel herečky.

Porod proběhl v pořádku a mamince i dceři se daří dobře. Otcem obou dcer je manžel Antalové, podnikatel Josef Juráček (36). Hladký porod udělal velkou radost i režiséru Jiřímu Adamcovi, který z Antalové udělal hvězdu v »nováckém« seriálu Pojišťovna štěstí. „Na Alenku se už moc těším a jsem rád, že s ní můžu počítat na natáčení finálních scén třetí řady Pojišťovny štěstí na konci srpna,“ řekl deníku Aha! Jiří Adamec, který je právě s rodinou u moře na dovolené v Chorvatsku.

20.7.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.