Tereza Brodská (49): Velký návrat do ULICE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Brodská (49): Velký návrat do ULICE

Tereza Brodská se nechala přemluvit a bude v pár dílech Ulice.
Tereza Brodská se nechala přemluvit a bude v pár dílech Ulice. (Foto: )

Před lety si řekla, že do ateliérů nekonečného seriálu Ulice ji už nikdo jen tak nedostane. Své rozhodnutí ale Tereza Brodská (49) překvapivě změnila. Nechala se přemluvit a vrátí se před kameru.

Jako Bára Jordánová se v seriálu objevovala od první klapky v roce 2005 až do roku 2011, tehdy si ale řekla dost a rozhodla se s populárním seriálem rozloučit. „Ulici jsem za šest let dala všechno a Ulice dala všechno mně,“ zmínila Tereza, která se postupně cítila na place osamocená.


Jen pár dnů
„Byla to fantastická zkušenost. Postupně ti herci, se kterými jsme začali, jako byl Pavel Kříž, Alena Vránová, odcházeli a já už jsem tam zůstala taková sama jediná a opuštěná,“ svěřila se Aha! herečka. Diváci mohou ale jásat! Postava Báry Jordánová se po letech opět objeví na obrazovkách. „Teď mi zrovna volali, abych se zúčastnila nějakého natáčení. Bylo by to pět dnů. Já jsem takový člověk, který se většinou nevrací, když něco uzavře, ale Matěj Podzimek, který nyní píše scénáře, mě přemluvil, takže jsem slíbila, že se vrátím. I když tedy jen na pět dní, ale vrátím se,“ prozradila s úsměvem Brodská.  „Je to tak, diváci seriálu Ulice se opět mohou těšit na oblíbenou postavu Báry Jordánové-Krausové v podání Terezy Brodské. A my se těšíme z obnovení spolupráce,“ svěřila PR koordinátorka seriálu Kateřina Kotalová.

Seriál nesleduje
Od svého odchodu Tereza Brodská seriál nesleduje a s herci, kteří nyní hýbou dějem Ulice, se setká možná i poprvé. „Nikdy jsem to nesledovala a nesleduji české seriály, takže ani nevím, kdo tam pořádně z kolegů je, myslím, že některé ty herce, kteří tam nyní jsou, ani neznám,“ dodala herečka.

I Maciuchová se vracela
Gymnazijní profesorka Miriam Hejlová, kterou hrála Hana Maciuchová (72), se objevovala v seriálu od jeho začátku v roce 2005. Pět let poté ze seriálu herečka přechodně odešla, a to především kvůli únavě. Po roli se jí však stýskalo, takže se do Ulice v roce 2011 vrátila a zůstala až do roku 2015, kdy ji zdraví donutilo odejít.

Bára Jordánová a její příběh
Rodina Jordánových, kterou tvořila Bára (Tereza Brodská), Tomáš (Petr Vacek) a dvojčata Matěj (Jakub Štáfek) a Tereza (Patricie Solaříková) byla spokojená a úplná rodina, která žila na periferii Prahy. Manželé začali mít postupně krizi a svůj vztah, poznamenaný nevěrou, ukončili a v roce 2009 se rozešli. O rok později se Bára přestěhovala za prací do Brna, kde se seznámila s Ondřejem Krausem (Jiří Dvořák). Následně se spolu s ním a jeho trochu problémovými dvěma dcerami vrátili do Prahy. V roce 2011 spolu uzavřeli sňatek, přestěhovali se do domku na okraji Prahy a herečka ze seriálu odešla.

Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého:
Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.