Nejslavnější miminka 2017 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejslavnější miminka 2017

Tomáš Klus s dcerou Jenovéfou.
Tomáš Klus s dcerou Jenovéfou. (profimedia.cz)

Úplně prvního, ale třeba již třetího potomka přivedly letos na svět české i zahraniční osobnosti společenského, sportovního či politického světa.

SHOWBYZNYS

*8. ledna

Bára Divišová (32), reportérka

Kvůli špatné srážlivosti si píchala injekce na ředění krve a rodila císařským řezem. Na svět s přítelem Richardem Mokrášem alias DJ Abdulem přivítali dceru Žofii.

*26. ledna

Lucie Křížková (33), moderátorka

S manželem, jachtařem Davidem Křížkem (44), si dlouho přáli pořídit čtyřletému Davídkovi sourozence, a dočkali se dcery Loly. Lucie předtím bohužel dvakrát potratila.

31. ledna

Andrea Kalivodová, operní diva

V pražském Podolí porodila druhého syna. Chlapeček dostal jméno Sebastian, vážil 3,81 kg a měřil 50 cm. Porod proběhl plánovaným císařským řezem a bez komplikací.

*21. února

Michaela Tomešová (26), herečka

Noc byla pro oba prý velmi náročná. Pyšný tatínek zpěvák Roman Tomeš (29) u velmi dlouhého porodu nechyběl. Herečka si nechala zpracovat svou placentu a brala z ní kapsle.

Březen

Pavel Liška (46), herec

Herečka Bára Poláková (34) a Liška se dočkali druhé holčičky. Herec nechyběl u porodu dcery Riky. Jejich první dcera Ronja letos na podzim oslavila druhé narozeniny.

6. dubna

Lukáš Langmajer (37), herec

Manželka Lucie porodila císařským řezem holčičku Magdalenu Márii. Herec podvědomě tušil, že to bude holka, stejně jako před lety předvídal narození chlapečka Mikuláše.

Duben

Jiří Vyorálek (43), herec

Diváci ho znají jako továrníka Jaroslava Valentu ze seriálu První republika a právě během natáčení se mu narodil syn. Velmi si střeží soukromí a tajil vše půl roku.

Květen

Olga Špátová (33), režisérka

Dcera dostala jméno po své babičce, dokumentaristce Olze Sommerové (68). Tatínkem je o 35 let starší kameraman Jan Malíř (69). Předtím se rozešla s Anetou Langerovou (31).

*8. května

Vlastina Svátková (35), herečka

Na svět přivedla třetího potomka, syna Matyáše. „Původně jsme jeli na výlet do Terezína,“ prozradila s tím, že manžel a producent Jiří Kounický (37) byl u porodu.

*25. května

Klára Vytisková (32), zpěvačka

Ke starší dceři Emilce (3) přibyla maličká Olivie, které má s manželem, bubeníkem Romanem Víchou. Zpěvačka se už v červnu vrátila na pódia.

18. června

Jana Doleželová (36), lékárnice

Pět dní před svými narozeninami se jí narodil prvorozený potomek. Se snoubencem, podnikatelem Davidem Trundou (40), holčičce vybrali jméno Veronika.

Červen

Martin Písařík (38), herec

Po opileckém úletu, kdy podvedl partnerku Michaelu, která jen tři týdny předtím porodila jejich syna Patrika (3), to vypadalo na krach rodiny. Narodil se ale syn Marek.

17. července

Lejla Abbasová (37), moderátorka

O domácím porodu uvažovala už u syna Davida (5), ale Michael Kocáb (63) byl zásadně proti. Druhý partner Volkan Kaynak souhlasil a byl u narození dcery Iman přítomen.

*31. července

Nikol Štíbrová (31), herečka

V pražské porodnici U Apolináře povila partnerovi Martinu Kynclovi (30) syna Mathiase. Příchod na svět nebyl úplně standardní a musela podstoupit císařský řez.

10. srpna

Hana Mašlíková (35), moderátorka

Pět dní po plánovaném termínu přivedla na svět svoje první dítě! Syn Andreas (52 cm, 3,8 kg) přišel na svět císařským řezem, manžel André Reinders (36) byl u porodu.

10. srpna

Sandra Parmová (31), moderátorka

Stala se poprvé maminkou. S přítelem Pavlem Pospíšilem se stali rodiči malé holčičky. Jejich dcera dostala jméno Emily. Tatínek byl Sandře oporou a nechyběl u porodu.

19. srpna

Andrea Kerestešová (33), herečka

Syna Tobiáše dva týdny přenášela. Prvního potomka přivedla na svět v porodnici v Hořovicích a její manžel Mikoláš Růžička (38) jí byl oporou.

5. září

Tomáš Klus (31), zpěvák

Manželka Tamara (29) porodila holčičku Jenovéfu. Tamara s dcerkou Josefínkou (4) a Jenovéfou nyní mají nad tatínkem a synem Alfrédem (1) početní převahu.

16. září

Václav Neužil (38), herec

Konečně se dočkal. Hercova manželka Lenka přivedla na svět prvního společného potomka Vincenta, kterého Václav společně s kolegy z branže pořádně zapil.

18. září

Libuška Vojtková (36), tanečnice

S manželem Zdeňkem Rohlíčkem (36) se jim narodila dcera Ela. Tanečnice má už z přechozího manželství s rockerem Josefem Vojtkem (52) devítiletého syna Matyáše.

2. listopadu

Josefína Nesvadbová (28), podnikatelka

Druhé miminko, syna Kristiana, má s hercem Ondřejem Kavanem (39). Ze Světlany Nálepkové (57) se tak rázem stala dvojnásobná babička.

Prosinec

Marek Taclík (44), herec

Herec, který bojuje s exekucemi, se dočkal dcery Matildy. Miminko na svět přivedla přítelkyně Pavla, která se na festivalu v Karlových Varech pochlubila bříškem.

22. prosince

Tomáš Dastlík (42), herec

Herec z Ulice se ve svých 42 letech stal poprvé tatínkem. Jeho partnerka mu porodila syna Ondřeje. Šťastný otec rozeslal všem přátelům radostnou esemesku.

POLITIKA

12. října

Vít Rakušan (39), politik

Těsně před volbami se stal politik podruhé otcem, když se mu a jeho ženě Marii narodil syn Matěj. Radost je to o větší, že o jedno dítě pár už přišel.

SPORT

1. února

Jiří Hudler (33), hokejista

Podruhé tátou! Českému reprezentantovi povila jeho žena Hana synka Jiřího Pepeho. S někdejší modelkou už přitom doma mají Annu Josefinu (2).

29. června

Michal Řepík (28), hokejista

Čeští hokejisté obvykle »javorové listy« v lásce nemají. Řepík to má ale jinak! Jeho manželka Sylvia, která mu porodila syna Sebastiana, je totiž Kanaďanka.

13. září

Mirka Topinková Knapková (37), skifařka

Na olympiádě v Londýně sice vyhrála zlatou medaili, letos v září však měla ještě větší radost – s manželem se jim narodila roztomilá dcera Adélka!

ZAHRANIČÍ

3. ledna

Janet Jackson (51), zpěvačka

Synek Eissa (Ježíš) nepomohl vztahu s katarským podnikatelem Wissámem al-Mánou (42), v dubnu oznámili rozchod.

21. března

Irina Šajk (31), modelka

Měla brzy jasno, že herec Bradley Cooper (42) je ten pravý. Už po roce a čtvrt vztahu počali mimino, narodilo se v březnu jako Lea de Seine Shayk Cooper.

6. června

George Clooney (56), herec

Idol zlomil srdce mnoha fanynkám, když si vzal Amal Alamuddin (39). Letos mu však určitě všechny odpustily, když se stal sexy tátou dvojčat Elly a Alexandera.

13. června

Beyoncé (36), zpěvačka

Když oznámila, že čeká dvojčata, trhla tím rekord v počtu »lajků«. S rapperem a podnikatelem zvaným Jay-Z (48) jim k dcerce Blue Ivy (4) přibyli dcera Rumi a syn Sir.

1. září

Serena Williams (36), tenistka

Když v lednu vyhrála Australian Open, nosila už v bříšku dceru Alexis Olympii. Tu má s miliardářem a zakladatelem sociální sítě Reddit Alexisem Ohanianem.

3. září

Novak Djokovič (30), tenista

Na kurtech mu to drhlo, doma má ale naprostou idylku. S dětskou láskou Jelenou letos oslavili druhého potomka. Po Stefanovi (3) mají dceru Taru.

17. prosince

Enrique Iglesias (42), zpěvák

Tenistka Anna Kurnikova (36) se slavným zpěvákem randí už 16 let, až teď se jim ale narodilo dítě. Tedy rovnou dvě! Ruska v utajení porodila dvojčata Nicholase a Lucy.

Na video s Michaelou Tomešovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.