Očistec hvězdy Troškových Kameňáků: Není to dobré... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Očistec hvězdy Troškových Kameňáků: Není to dobré...

Vánoční Kameňák.Tvůrci filmu využili Glazarův kyslíkový přístroj i před kamerou.
Vánoční Kameňák.Tvůrci filmu využili Glazarův kyslíkový přístroj i před kamerou. (Foto Aha! – Miloš Schmiedberger/Vánoční Kameňák, Martin Hykl)

Většina lidí vnímá herce Václava Glazara (65), představitele matky představené z Troškových Kameňáků, jako veselého a pozitivního člověka. Herec, ale moc kladných zážitků momentálně neprožívá. Je to na tom totiž zdravotně tak špatně, že je závislý na pomoci druhých a chce odbornou péči.

„Před pár dny jsem se vrátil z nemocnice, cítím se, jak se cítím. Není to dobré, co si budeme nalhávat. Můj stav není dobrý… Nikam nemůžu. Že bych šel třeba do divadla, do kina nebo na party, to vůbec nepřichází v úvahu. Sotva se s berlemi belhám, mám bolesti a jsem rád, že jsem rád. Opravdu se už sám o sebe nepostarám.

Potřebuji stálou pomoc. Ještě že mám kamarády a dobré lidi kolem sebe, kteří mi pomáhají, včetně nákupů,“ svěřil se Sedmičce herec, který se potýká s nedokysličováním mozku, a tak musí nosit dýchací masku a potřebuje také kyslíkovou bombu. Glazar se také rozhodl, že by se rád odstěhoval do domova důchodců, kde by o něj pečovali. To by byla určitě ta nejlepší volba. 

Na video s Václavem Glazerem  o Heleně Růžičkové se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.