Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary: Reneé přišla o zavazadla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary: Reneé přišla o zavazadla

KARLOVY VARY– Největší filmový festival v Čechách, který včera začal v Karlových Varech, má na krku první skandál! Nebo alespoň jeho letošní největší hvězda Renée Zellweger (38) z Deníku Bridget Jones.

Největší filmový festival v Čechách, který včera začal v Karlových Varech, má na krku první skandál! Nebo alespoň jeho letošní největší hvězda Renée Zellweger (38) z Deníku Bridget Jones. Cestou do Čech jí totiž zmizela všechna bagáž a hrozilo proto, že se po červeném koberci při zahájení festivalu projde v nedbalém oblečení z letadla!

„Do Prahy Renée dorazila už ve čtvrtek. Bohužel ale aerolinky ztratily její kufry v Londýně. Děláme všechno proto, aby je dostala zpátky,“ vysvětlovala včera mluvčí festivalu Uljana Donátová.

Slavná herečka si do Varů vezla šaty speciálně ušité pro ceremoniál. Organizační štáb festivalu měl pro případ, že by se do zahájení kufry nenašly, připraveny dvě varianty: buď by Renée spolu s ředitelem festivalu Jiřím Bartoškou zahájila filmový svátek v ležérním oblečení, ve kterém přiletěla, existovala ale i možnost zapůjčení šatů od předních českých návrhářů.

I přes tuto malou nepříjemnost mohl být Bartoška spokojený. Každý rok kráčí po červeném koberci bok po boku s nádhernou slavnou ženou, ani letos tomu nakonec nebylo jinak.

Hollywoodská kráska Zellweger během galavečera v hotelu Thermal předala české animátorské legendě Břetislavu Pojarovi Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos.

Co všechno se dělo na zahajovacím večírku festivalu, čtěte už zítra v Nedělním Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.