Březinová hustě o antidepresivech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Březinová hustě o antidepresivech

Marcela Březinová je železná lady!
Marcela Březinová je železná lady! (Herminapress.cz)

Lehký život rozhodně neměla zpěvačka Marcela Březinová. Její maminka i její milovaný manžel si vzali život. Velice obdivuhodné je to, že Marcela je stále velkou optimistkou a užívá si život každým douškem.

To, že se musela popasovat se sebevraždou jejího muže a její maminky, je už známá věc. Marcela je velká bojovnice a nic ji nesrazilo na kolena tak, aby se poté nemohla opět postavit na nohy. Její síla je opravdu obdivuhodná. Jiné ženy by tyto skutečnosti asi nepřekously, minimálně by začaly užívat prášky na uklidnění, o kterých má zpěvačka jasný názor.

„Sklenička s přáteli vám pomůže daleko víc než nějaké chemie. Víno v rozumné míře, pokec s přáteli, příroda – to je nejlepší lék. Já jsem totálně proti práškům. Nebrala jsem je, ani když spáchala sebevraždu moje maminka. Léčím se hudbou. Fakt jsem strašně ráda, že můžu dělat to, co výsostně miluju. Zpívání je nejlepší meditace na světě, nejlepší sdílení radosti, pocitů a energie.

Na jevišti si vyřešíte všechno,“ pověděla Sedmičce zpěvačka, která už deset dělá jógu a žije zdravým životním stylem. I když by se jí mohlo říkat “železná lady“, stále na svého manžela myslí a stýská se jí po něm. Šest let od hrůzné situace sice uplynulo, ale bolest zůstane navždy…

Na video s Marcelou Březinovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.