Heidi Janků (54) po pohřbu manžela zrušila koncert: PODSTOUPÍ SPECIÁLNÍ TERAPII | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Heidi Janků (54) po pohřbu manžela zrušila koncert: PODSTOUPÍ SPECIÁLNÍ TERAPII

Na pohřbu měla zpěvačka oporu v nevlastním synovi Adamu Pavlíkovi s manželkou Jarkou.
Na pohřbu měla zpěvačka oporu v nevlastním synovi Adamu Pavlíkovi s manželkou Jarkou. (P. Machan, R. Klejch)

Pohřeb milovaného manžela Iva Pavlíka (†84) byl pro Heidi Janků (54) neskutečné utrpení. Proto také den po smutečním obřadu zrušila vystoupení a našla si lék na bolest v srdci.

V pátek odpoledne pohřbila manžela, prolila potoky slz a za 24 hodin měla bavit fanoušky. „Dnes jsem měla zpívat v Rumburku, ale to jsem zrušila,“ přiznala včera dopoledne Nedělnímu Aha! zpěvačka. „To vystoupení jsem zrušila ale i kvůli tomu, že na plakátech bylo napsané: Zábavný program s Heidi Janků, a já bych dnes zábavná určitě nebyla,“ přiznala.

„A hlavně mi také všichni projevují upřímnou soustrast a já jsem z toho špatná, i když si těch reakcí moc vážím. Proto jsem nechtěla ani ty kondolence po obřadu, protože to bych se skácela,“ dodala zdrceně. „Příští týden mám jet do Ostravy, pokud se trošku dám dohromady, to už bych nerada rušila,“ svěřila Heidi, která bere zpívání jako lék na bolavou duši.

„Musím to brát trošku jako terapii. Nemůžu se zavřít doma,“ rozpovídala se. „Ta první vystoupení pro mě budou těžká, protože budou bez Ivoše. On se mnou jezdil všude do poslední chvíle. Doprovázel mě ještě 6. srpna,“ svěřila se Heidi v slzách.

Standa Hložek na pohřbu Ivo Pavlíka: Špatně nesl smrt exmanželky Špinarové...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 8. 2017 • 21:06

Chápu, že je jí mizerně,ale co bude dělat v Ostravě? Terapie bude v tom, že se pověsí na krk synovi Špinarové a její vnučce? Protože pokud ne, tak tam bude sama , jako v Uhříněvsi.

bursik
20. 8. 2017 • 09:54

velmi presne a k doktorovi mela jit s hlavou kdyz utekla od mladeho manzela ke staremu stb donasecovi a pasakovi! Tady ty socky a spodina Jim nestaci ze ziji dobre s minimalnim nakladem usili,ale jeste vse otrcuji v novinach a TV a tak vznika dojem ze bachraty Adam je ok a diblik take Michal David ukazuje maringotku s balustradama na Kanarech ,at to ma ,ale proc otravuje napr Troska s prodejem barabizny v dedine odkud je

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.