Starostlivý děda z pořadu Terezy Pergnerové zemřel! Co bude s jeho vnuky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Starostlivý děda z pořadu Terezy Pergnerové zemřel! Co bude s jeho vnuky?

Zdeněk Sporer zemřel.
Zdeněk Sporer zemřel. (archiv TV Nova)

Těžký osud rodiny Sporerových zasáhl mnoho diváků reality show Akce nový domov. Zdeněk Sporer, který se obětavě staral o své dva vnuky, v neděli zemřel.

Zdeněk Sporer se staral o dva dospívající chlapce, které jejich matka opustila krátce před tím, než zemřela. Nikdo další z rodiny o hochy zájem neprojevil. Jejich životní situace nebyla nijak jednoduchá, ale přestavba bytu jim zpříjemnila život. Mnoho si ho ale společně neužili. V loňském rozhovoru pro televizi Nova obětavý děda prozradil, že v případě jeho úmrtí se jeho vnuci dostanou do pěstounské péče jeho kamaráda.

V minulosti žil Zdeněk Sporer normální život, měl manželku a dvě dcery. U starší se objevila epilepsie, manželka ji nechtěla a odešla od něho se zdravou dcerou. Epileptička, kterou vychovával sám, si později našla přítele a přivedla na svět dva syny. Vztah jí nevyšel, od dětí odešla a nechala je svému otci. Po čase se pak pan Sporer dozvěděl, že zemřela. Nevěděl, co se jí stalo, ani kde je pohřbená.

Akce nový domov: Terezu Pergnerovou dojal příběh statečného dědečka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.