Aneta Langerová: Nepovedený koncert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Aneta Langerová: Nepovedený koncert!

Aneta během celého svého vystoupení působila velmi asexuálně a kromě zpěvu i hrála na kytaru.
Aneta během celého svého vystoupení působila velmi asexuálně a kromě zpěvu i hrála na kytaru.

PRAHA – Kolegy nezajímá a fanoušky naštvala! Křest nového alba první české SuperStar Anety Langerové (20) nazvaného Dotyk v pražském Paláci Akropolis se rozhodně nedá označit za ideální.


Na koncert nedorazil nikdo z Anetiných slavných kolegů ze showbyznysu ani její souputníci ze SuperStar a navíc mnoho fanoušků neskrývalo z organizace křtu velké rozladění.

„Příště raději nikam nepůjdu. Za lístek jsem zaplatil skoro 350 korun, koncert měl téměř hodinu zpoždění a navíc bylo v sále takové horko a tak vydýcháno, že jsem musel v půlce odejít, protože se mi udělalo špatně,“ postěžoval si deníku Aha! jeden z návštěvníků vystoupení. Kliknutím zvětšeteV Akropoli bylo během Anetina koncertu skutečně k nepřežití. Několik malých fanynek zpěvačky dokonce během jejího vystoupení omdlelo. „Bylo tam strašný vedro, špatně se mi dýchalo a najednou jsem o sobě nevěděla,“ popsala svůj kolaps asi třináctiletá holčička. Organizace selhávala i na dalších frontách. Pořadatelé v čele s bratrem Anety Nikolou Langerem nejprve odmítli vpustit několik fotografů dovnitř a následně přítomným fotografům po několika písničkách zakázali fotografovat. Jinak se ale Aneta snažila působit co nejsvětověji. Během prvních tří písní vyměnila tři kytary a za zády si nechala pouštět videoprojekci. Kliknutím zvětšeteI přesto ale křest dopadl hodně rozpačitě.

Kliknutím zvětšeteJediný, kdo se tvářil opravdu spokojeně, byl ředitel Anetina vydavatelství Zdeněk Knobloch. „Já jsem tím albem nadšený. Hlavně proto, že už se ho prodalo třicet tisíc kusů a je tedy multiplatinové,“ tvrdí Knobloch. Na druhou stranu je ale třeba připomenout, že druhé Anetino album se prodává čtyřikrát hůře než její debut. Aneta pak po křtu přesto slavila se svým týmem v baru až do tří do rána.


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.