Vzteklý Kňažko: Hysterie u soudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vzteklý Kňažko: Hysterie u soudu!

Herec byl z trestu vytočený!
Herec byl z trestu vytočený! (Foto pro Aha! - Vlado Benko jr./pluska.sk, pressdata.cz, ara )

Takové stání bratislavský soud dávno nezažil. Před soudce se postavil zloděj, který kradl ve vile herce Milana Kňažka (71). A odešel se směšným trestem!

Rozsudek se herci nelíbí a dal to patřičně najevo! „Kdo vás podplatil?“, zeptal se naštvaný Kňažkou soudce, když uslyšel, že recidivista Pavel N. ze Strakonic »vyfasoval« za vloupání pouze tři roky.

„Vždyť on pan ctihodný soudce Tomík vůbec nepřihlédl na skutečnost, že měl tohoto recidivistu soudit kromě vloupání, také za trestní činy porušování domovní svobody a poškození cizí věci,“ řekl Aha! herec, který zároveň doufá, že prokuratura se vůči verditku odvolá.

Zase může krást
Herec soptil také kvůli tomu, že kriminálník bude brzy z vězení venku. „Za rok ho proustí na podmínku a zase může krást dál,“ dodal Kňažko. „Takto vypadá justice na Slovensku,“ rozčiloval se. Poté co herec opouštěl soudní sín, prásknul pěstí do dveří se slovy: „Do pi*e, co si dovolují toto?!“

Osudná noc
Ke krvavému dramatu došlo ve vile Milana Kňažka letos 11. ledna. „Tu noc jsem se probudil o půl druhé, měl jsem trochu zpocené tričko a řekl si, že se půjdu převléknout,“ vzpomíná herec. „A jak jsem udělal dva kroky, dostal jsem se na úroveň chodby a viděl jsem, že jsou otevřené dveře v šatníku. Okamžitě mi naskočil výstražný signál,“ popisuje události z osudné noci.“

Vypálil třikrát
„Vzal jsem zbraň, šel jsem ke kuchyni a viděl světlo baterky a mužskou siluetu,“ říká herec dál. „Jednou rukou jsem zapnul světlo a třikrát vystřelil na nohy. Naštěstí jsem trefil tepnu. Jinak by ho možná nikdy nechytili,“ uvažuje.

Bratislavská prokuratura obžalovala Čecha Pavla N. nejen z krádeže ve vile známého slovenského herce a exministra ale i z dalších trestných činů. Zloději hrozil trest až deset let vězení. Ovšem soudce to viděl jinak. Recidivista dostal pouze tři roky natvrdo.

Hádka Kňažka se soudcem
Kňažko: „Jednací síň opustím, samožřejmě“
Kňažko: „Bylo něco do kapsy, pane soudce?“
Soudce: „Pane Kňažko ješte stále Vám můžu udělit pokutu.“
Kňažko: „Tak si poslužte.“
Kňažko k zlodějovi: „Vy uděláte lépe, když budete sedět!“
Soudce: „Pane Kňažko, ven a hned!“
Kňažko: „Dobře, dobře, Vás by měli vysvléct ze soudcovského taláru.“
Soudce: „Chcete mít ostudu, že Vás nechám vyvést?“
Kňažko: „Mne stačí Vaše ostuda za takovéto rozsudky!“
Kňažko: „Do pi*e!“

Na video ze soudu se podívejte zde:




Přečtěte si
rm5302@...
21. 6. 2017 • 07:17

On pan Knazko by se mel naucit taky trosku chovat. Namachrovany pán co si mysli ze je stale ve vlade a muze vse. Zkuste nekdo takhle u soudu nadávat a jdete si sednout vy za urážku soudu.... Ano, gaunera zlodejskeho by meli zavrit na 25 let, ale Knazko by se mel ucit pokory.

j.kolinova@...
18. 6. 2017 • 18:02

Pane Jardo Vozembouchu, to snad nemyslíte vážně. Zodpovědnost za navozenou situaci musí nést ten zloděj nikoliv okradený. Nepřeji vám nic zlého, pokud se do takové situace dostanete, nejdříve se představte a zkuste to po dobrém. Snad vàm někdo bude chodit zapalovat svíčku na hrob.

ivoadler
17. 6. 2017 • 16:05

Je to libovej frajer. Když oni ti herci jsou tak temperamentní! Když byl mladší, vypadal dobře. Dnes už je to takovej oslizlej, namyšlenej dědek.

aveneta
17. 6. 2017 • 14:17

Jak v té komedii "soudce Alexandr"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.