Semelka pil a odmítl hrát. Jágra přestřílel Poláček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Semelka pil a odmítl hrát. Jágra přestřílel Poláček!

Když Jarda nechtěně na hřišti ukázal své břicho, mezi diváky to pořádně zašumělo. A hlavně jeho fanynky byly zklamané, neboť posilovna už na první pohled nepatří mezi jeho koníčky.
Když Jarda nechtěně na hřišti ukázal své břicho, mezi diváky to pořádně zašumělo. A hlavně jeho fanynky byly zklamané, neboť posilovna už na první pohled nepatří mezi jeho koníčky.  (Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

LITOMYŠL – To byl ale gól! Zpěvák Petr Poláček (22) byl lepší než Jaromír Jágr (35). Na fotbalové penalty prostě jeden z nejlepších hokejistů světa Jágr není. Dokonce i Ilona Csáková (36) dokázala svým slavnostním výkopem překonat půlku hřiště.

To byl ale gól! Zpěvák Petr Poláček (22) byl lepší než Jaromír Jágr (35). Na fotbalové penalty prostě jeden z nejlepších hokejistů světa Jágr není. Dokonce i Ilona Csáková (36) dokázala svým slavnostním výkopem překonat půlku hřiště. Zato Lešek Semelka (58) si postavil hlavu a rozhodl se, že týmu okolo muzikálů Angelika a Golem nepomůže! „Já hrát nebudu,“ řekl dost důrazně Semelka a dal si raději pivo.

Jágr Team společně s Jágrem se už zase pustil do letních přátelských fotbalových utkání. Tentokrát se hokejisté rozhodli převálcovat herce z muzikálů Angelika a Golem! V neděli odpoledne se oba týmy setkaly v Litomyšli a začal ten pravý boj, ze kterého nakonec vzešla vítězně Jágrova parta. I když na penalty Jarda Jágr zklamal! Jágra totiž přestřílel Poláček! Zatímco hokejista se držel ve formě a nedělní odpoledne strávil se sklenicí vody, finalista první řady SuperStar Petr Poláček se rozhodně nedržel při zemi a kopal do sebe panáky i pivo. Při penaltách mu to nakonec pomohlo. Zatímco Jágr přestřelil, Poláčkovi se podařilo dostat míč do sítě. „Dokonce jsem dal Jágrovi i bodyček. Smůla je, že on zůstal stát a já upadl,“ smál se po vystřídání Petr Poláček.

Za muzikálový tým nastoupil i bývalý politik Stanislav Gross, který se zřejmě rozhodl, že bude pracovat i na hřišti. Těsně před utkáním měl u ucha telefon a přítomní hosté čekali, že snad bude hrát i s koženou taštičkou, kterou držel v podpaží. Nejčastěji se hlásil o střídání zpěvák Bohouš Josef, v jednom okamžiku už to vypadalo, že snad ani nedojde na střídačku… Nakonec Bohouš přežil fotbalový zápas bez infarktových stavů. Sluníčko, pohyb a alkohol však dělaly na hřišti divy!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.