Zhrzený Noid: Útok na utěšitele své ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zhrzený Noid: Útok na utěšitele své ženy!

Pořádně v žaludku leží Václavu Noidovi Bártovi (36) nový muž v životě jeho ženy Gabriely Dvořákové (28).
Pořádně v žaludku leží Václavu Noidovi Bártovi (36) nový muž v životě jeho ženy Gabriely Dvořákové (28). (Foto Aha!: David Kundrát, ara)

Pořádně v žaludku leží Václavu Noidovi Bártovi (36) nový muž v životě jeho ženy Gabriely Dvořákové (28). Plastický chirurg Patrik Paulis (46), který jí dělal nová prsa, a teď jí je zřejmě oporou, nesmí překročit práh jeho domu!

Zpěvák, který sám o sobě říká, že je paroháč, je z nového vztahu své ženy zničený. Ta ale tvrdí, že od něj odešla kvůli jeho alkoholismu a psychickým problémům. Pak ho udala na policii, že ji nechával sledovat, a on naopak vyhledal pomoc sociálky, protože mu prý manželka brání vídat dceru Terezku (2,5).

Právě péče o jediného potomka je teď hlavní Noidovou starostí. Nechce, aby doplácela na rozpad manželství. „Nejvhodnější bude to, aby jí zůstal domov v Mukařově. Tedy taková střídavá péče, kdy v domě bude bydlet Terezka a my se budeme střídat u ní,“ svěřil se Václav deníku Aha! se svým návrhem. „Tedy pokud Gábina neplánuje, že by mé dceři měl dělat tatínka někdo jiný. To bych se začal právně bránit. Navíc by si nás Terezka užila daleko více. Samozřejmě bych nesouhlasil, aby nový partner Gábiny měl přístup do našeho domu, ve kterém by zůstala žít Terezka. Nechci jí brát domov, když už jí Gabča vzala rodinu,“ vysvětluje zpěvák, pro kterého je dcera na prvním místě. Stejně jako pro Dvořákovou.

„Václav vyhraje svůj mediální život, ale já konečně vyhraji život svůj, který je pro mě cennější. Moji nejbližší ví, jak to všechno je. A to je pro mě nejdůležitější,“ napsala deníku Aha! Gábina.

Video: Rozvádějící se Gabriela Bártová - Milence už přivedla do společnosti!



Přečtěte si
josie7
1. 4. 2017 • 17:55

Doktor si jistě myslel, že na Dvořákové vydělá, udělá si promo a ženy se k němu pohrnou. Bohužel se ozvalo dost těch, kterým operaci zpackal, takže s výsledkem svého románku s jednou nevýznamnou zlatokopkou, provařenou už ze vztahů s Leošem Marešem a dalšími, asi moc radost nemá. Každá soudná ženská si o tom pomyslí své - jak romantické, když pro ženu zahoří muž, když jí operativně vkládá do určité tělesné partie silikon.

sugarbitter
1. 4. 2017 • 17:18

Doplnění / výpadek v prvním řádku / docela svrbí i jazy/

sugarbitter
1. 4. 2017 • 17:11

Jsem slušná, ale už mne docela i jazyk. Je poaní Gábina někde jinak než polonahá? Tomu se říká"chlubit se cizím peřím". Jsou i takové ženy, ,které mají krásná přírodní prsa ale neukazují je na každém kroku. Já například raději ani nenosím ani trička, aby na mně každý nehleděl.

-bello-
1. 4. 2017 • 16:35

robin5 to bych neřekla, že by mohl tenhle doktor vydělat na téhle rajdě.Většina ženských by snad volila chytrýho doktora, ne? A navíc VIP spíš fandí Noidovi, než téhle chudince, myslím že doktor spíš může čekat bojkot

ellenic
1. 4. 2017 • 11:19

robin5

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.