Pořádně v žaludku leží Václavu Noidovi Bártovi (36) nový muž v životě jeho ženy Gabriely Dvořákové (28). Plastický chirurg Patrik Paulis (46), který jí dělal nová prsa, a teď jí je zřejmě oporou, nesmí překročit práh jeho domu!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Doktor si jistě myslel, že na Dvořákové vydělá, udělá si promo a ženy se k němu pohrnou. Bohužel se ozvalo dost těch, kterým operaci zpackal, takže s výsledkem svého románku s jednou nevýznamnou zlatokopkou, provařenou už ze vztahů s Leošem Marešem a dalšími, asi moc radost nemá. Každá soudná ženská si o tom pomyslí své - jak romantické, když pro ženu zahoří muž, když jí operativně vkládá do určité tělesné partie silikon.
Jsem slušná, ale už mne docela i jazyk. Je poaní Gábina někde jinak než polonahá? Tomu se říká"chlubit se cizím peřím". Jsou i takové ženy, ,které mají krásná přírodní prsa ale neukazují je na každém kroku. Já například raději ani nenosím ani trička, aby na mně každý nehleděl.
robin5
to bych neřekla, že by mohl tenhle doktor vydělat na téhle rajdě.Většina ženských by snad volila chytrýho doktora, ne? A navíc VIP spíš fandí Noidovi, než téhle chudince, myslím že doktor spíš může čekat bojkot
Napovídat svým nejbližším může Dvořáková co chce, na tohle jsou některé ženy expert . Na ples musela jít za každou cenu a hlavně s plastickým chirurgem provětrat silikony . Inteligentní ženská nemá potřebu si zvyšovat sebevědomí vycpaným hrudníkem. U těch, které jsou po ablaci prsu je to v pořádku, to naprosto chápu.
no ta vypada , takova vesnicka zaostala zafektovana namalovana kunditschka co je vyucena jako prodavacka v lidlu ...kozitschky gumove a dirka bez venusiny pahorku cili plochodraznice , ale bude umet na povel hekat vetsi nuly uz nemate