Plodková přijde o 200 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Plodková přijde o 200 tisíc!

Herečka měla smůlu, nyní na to doplácí.
Herečka měla smůlu, nyní na to doplácí. (Foto: ČT)

Jeden pád a fatální následky! Jana Plodková (35) ruší kvůli zlomené ruce nasmlouvanou práci. „Měli jsme už v úterý tancovat v Kladně, kvůli tomu zranění jsme to museli zrušit,“ řekla deníku Aha! herečka. Kdo jí nahradí ztráty?

Jana minulý pátek při tréninku na finálový večer nešťastně upadla a zlomila si zápěstí. „Myslela jsem, že to v sobotu opravdu nedám,“ přiznala Plodková, která si nakonec vytančila »jen« bronz. Kvůli zranění navíc musela narychlo zrušit své další pracovní aktivity.

Podle zjištění Aha! měli s tanečním partnerem Michalem Padevětem (35) naplánovaná vystoupení jak na prosinec, tak na leden. Celkem by jich mělo být osm. „Za jedno taneční vystoupení na komerční akci si Jana může přijít až na pětadvacet tisíc korun,“ prozradil Aha! nejmenovaný zdroj.

Pokud herečka kvůli zlomené ruce zruší všech osm večerů, přijde tak o 200 000 korun! Odškodní ji ČT, když si úraz způsobila vlastně při práci? Televize herečce prozatím nabízí jen kompenzaci ze svého pojištění pracovních úrazů. Částka za zlomenou ruku a bolestné, vypočtené podle platné směrnice činí, pouhých 9600 Kč. Slabá záplata za tak velkou ztrátu!

Odpíská i filmové ceny?
„V lednu mě čeká moderování ceny České filmové kritiky. Nevím, jestli ruka bude do té doby zahojená,“ obává se Jana Plodková. Piškula, Bittnerová a spol.: Už se jim hrnou první kšefty!

O tom, že je StarDance zlatý důl, se už přesvědčilo mnoho známých tváří. Nabídky na předtančení se každoročně hrnou všem účastníkům. Zakázky má už nejen letošní vítěz Zdeněk Piškula (18), ale i první vypadlice Miluše Bittnerová (39).

Zdeněk Piškula
„Nabídek už pár mám, takže budeme spolu tančit dál. Ti lidé většinou chtějí, abychom předváděli věci ze StarDance i v těch kostýmech,“ svěřil deníku Aha! hned po sobotním triumfu nejmladší ze Tří bratrů.

Miluše Bittnerová
K tučnému honoráři navíc si ale během letošní plesové sezony přijde i nejvyvinutější česká herečka současnosti. „Bylo to zvláštní, den poté, co jsme vypadli, mi už manažerka volala několik zakázek. Takže budeme tančit dál, což mi přijde hrozně vtipné. Měli jsme nacvičené tance, které jsme nestihli předvést, teď je alespoň lidi uvidí,“ těší se Miluška.

Olga Šípková
Stejnému zájmu se těší také Olga Šípková (47), jejíž brzký konec v soutěži všechny šokoval. „Od chvíle, co jsme vypadli, tančíme. Máme plesy, budeme moderovat. Nemůžu si stěžovat,“ říká bývalá mistryně světa v aerobiku.

Anna K.
Na parket se hodlá vrátit i Anna K. „Tancování mi chybí. Nabídky máme, takže se párkrát někde určitě ukážeme,“ těší se zpěvačka.

Chtějí taky vydělávat
Bývalí účastníci StarDance si na společenských akcích dobře vydělávají i několik let po skončení soutěže. Není tedy divu, že kšeftům na plesech se nebrání ani Kristýna Leichtová (31) a Roman Zach (43). „Na začátku jsem říkal, že žádný plesy objíždět nebudu, a teď se to změnilo. Záleží na nabídkách,“ tvrdí herec.

 

 



Přečtěte si
aveneta
13. 12. 2016 • 12:23

Sluníčkářka Plodková sice tancovala dobře, to jí nelze upřít....ale přijít o oněch možných 200 tisíc je jako když důchoce přije o 20 korun...prostě pakatel

anezat
13. 12. 2016 • 09:24

Ti toho nadělají s trdlováním...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.