Dětští pacienti v nemocnici: Bože, je tady Johnny Depp! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dětští pacienti v nemocnici: Bože, je tady Johnny Depp!

S každým pacientem strávil alespoň chvilku.
S každým pacientem strávil alespoň chvilku. (Foto: Twitter)

Johnny Depp (53) nemá v poslední době zrovna na růžích ustláno. Deptají ho za jeho drsné chování k exmanželce i za to, že je nejpředraženějším hollywoodským hercem. Možná i proto, aby si zlepšil image, zamířil na dětské oddělení londýnské nemocnice Great Ormond Street.      

Ať už byly jeho důvody k návštěvě jakékoli, dětem to bylo jedno a s otevřenou náručí svého hrdinu vítaly. Vždyť byl dokonce převlečen v originálním kostýmu Jacka Sparrowa z filmové série Piráti z Karibiku.

Vracel dar
„Vroce 2007 tady léčili mou dceru Lily-Rose. Od té doby je tato nemocnice blízká mému srdci. Jako by mi tehdy dali dar. A já jim teď ten dar vracím. Vykouzlit úsměch na tváři nemocného dítěte je pro mne tím nejdůležitějším v životě,“ uvedl Depp, který ve špitále zůstal celý den, ochotně dětem pózoval, bavil se s nimi o léčbě a dělal s nimi selfíčka. Návštěvu nečekali
Pacienti přísahali, že neměli ani potuchu o tom, kde je přijde navštívit a přinese jim tak předčasně nejkrásnější vánoční dárek. „Pane Bože, je tady opravdový Johnny Depp! Jsem z toho úplně u vytržení a taky trochu zmatený!“ napsal jeden z pacientů na svůj Instagram.

Špitál zázraků
Londýnská nemocnice Great Ormond Street je návštěvami světových osobností proslulá. Nedávno tam za dětskými pacienty zavítali Shrek s Fionnou, kocour v botách, zpěvačka Adele, členové britské královské rodiny jsou tam jako doma.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.