Stašová křtila »svěcenou« vodou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stašová křtila »svěcenou« vodou!

Jaroslav Svěcený (vlevo) převzal platinovou desku ve společnosti svých přátel – kmotry Simony Stašové a hudebníka Michala Dvořáka.
Jaroslav Svěcený (vlevo) převzal platinovou desku ve společnosti svých přátel – kmotry Simony Stašové a hudebníka Michala Dvořáka. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – To byl ale křest! Herečka Simona Stašová (52) pokropila platinovou desku houslového virtuosa Jaroslava Svěceného (46) pravou svě»svěcenou« vodou!»svěcenou« vodou!cenou vodou! „Je to totiž originál z vodovodního kohoutku domácnosti Svěcených,“ smála se herečka.

Známý houslista převzal ocenění za album s názvem Sny o houslích z rukou vlastní ženy Moniky Svěcené. „Nakladatelství Subition, kde deska vyšla, je totiž naše,“ pochlubil se Svěcený s tím, že se prodalo více než padesát šest tisíc cédéček, což je na poli vážné hudby nebývalý úspěch. „Kdepak, bylo to 56 tisíc a dva kusy. Jedno koupila stará babička a druhé já,“ vtipkoval moderátor křtu Aleš Cibulka.

28.5.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.