Hvězda StarDance Piškula: Sváděl starší kolegyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda StarDance Piškula: Sváděl starší kolegyni!

Piškula holt umí!
Piškula holt umí! (Foto Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek a P. Machan)

Ponížení se mu vyplatilo. Nejmladší účastník StarDance Zdeněk Piškula (18) by se nikdy nedostal do soutěže, kdyby se před dvěma roky neponížil před režisérem Janem Svěrákem (51).

Dnes mu padají fanynky nejen kvůli účasti ve StarDance k nohám, ale ještě před pohádkou Tři bratři o Zdeňkovi téměř nikdo nevěděl. O zásadní roli v pohádce přitom málem přišel. A to až doteď tajil. „Došel jsem za Honzou Svěrákem po pokaženém castingu a řekl jsem mu, aby mi dal ještě jednu šanci,“ přiznal v rozhovoru pro StarDance.

Dnes může říct, že žebrání o roli se mu vyplatilo. A to nejen pracovně. Jako hvězda taneční soutěže stoupl v kurzu i u žen. A ty se na něj lepí jako vosy na bonbón. Večírky po sobotních přímých přenosech jsou toho důkazem. Z mejdanu po třetím kole odcházel zavěšený do Aničky Fialové (21) a pohledné brunetky, tento víkend flirtoval několik desítek minut s vyřazenou soutěžící Kristýnou Leichtovou (31). „V kuřácké části restaurace vypadlého Emanuela Ridiho se bavili jen spolu,“ prozradil Aha! očitý svědek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.