EXKLUZIVNÍ rozhovor s extchyní Trumpa: Otázky na tělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

EXKLUZIVNÍ rozhovor s extchyní Trumpa: Otázky na tělo!

Marie Zelníčková držela Trumpovi palce.
Marie Zelníčková držela Trumpovi palce. (Foto: J. Gogová, Reuters, archiv Blesku, ara)

Žije dva životy! První skromný v milovaném Zlíně. Druhý plný luxusu v pětipatrovém domě u Central Parku v srdci New Yorku, s vlastní limuzínou a řidičem. Marie Zelníčková (90) je totiž matkou Ivany Trumpové (67), první manželky Donalda Trumpa (70). S bývalým zeťákem se dodnes stýká a zná ho jako málokdo. Co nám o něm v exkluzivním rozhovoru prozradila?

Co na něm nejvíce obdivujete?
„Jeho pracovitost a hlavně současnou houževnatost. Považuji ho za nejlepšího Ivanina muže. Přestože Don a moje dcera mají svůj nový život, mají dobrý vztah a stýkáme se.“

Jak jste fungovala jako babička jejich dětí? S Ivanou, o které se uvažuje jako o nové velvyslankyni USA v Česku, mají Donalda juniora, Ivanku a Erika.
„Myslím, že dobře. Mám nejlepší vnuky na světě. Doník se naučil česky, Ivanka a Eric už ale ne. Ivanka, to je krasavička, nejhodnější člověk. Miluji i svoje pravnoučata. Ale ta mají své chůvy.“


O budoucím prezidentovi Trumpovi se říká, že nepije alkohol.
„On si nikdy nepřipil ani šampaňským. Nepije víno ani kávu. Jen mléko, oranžády a colu.“

Strávíte společně i Vánoce?
„Sejdeme se na více než sto let starém zámku Mar-a-Lago na Floridě. Donovi přijedou i dva bratři a sestra. Vše v interiéru jsou dovezené úžasné originály z Evropy. Don tam také dostavěl koncertní sál ve stylu Versailles. Ke stolům se vejde 400 lidí, na stání tisíc.“ AKTUÁLNĚ O TRUMPOVI

Zákaz řízení!
Donald Trump má sice v garáži sbírku luxusních aut, koně pod jejich kapotami už ale prohánět nesmí! Jako prezident USA se totiž musí nechat vozit ochrankou.

Vyzval Putina k útoku?
Po včerejším telefonickém rozhovoru Donalda Trumpa a Vladimira Putina zahájilo Rusko zásadní vojenskou operaci v Sýrii. Prezidenti obou velmocí se prý shodli na tom, že by v boji proti tzv. Islámskému státu měli spojit své síly.

Obama jako poslíček
Barack Obama vyrazil na svou poslední služební cestu ve funkci prezidenta USA. Jeho úkol není lehký – má ujistit Evropu, že se nemusí bát, že by Trump, jemuž vítězství nepřál, nesplnil sliby vyplývající z mezinárodních dohod. Svou cestu dosluhující prezident zahájil v Řecku.

Odsuny ve velkém
Ve svém prvním rozhovoru Trump avizoval, že z USA »neprodleně odsune až 4 miliony ilegálních přistěhovalců. A nadále trvá na postavení zdi (místy možná plotu) na hranici s Mexikem.

Celý rozhovor čtěte v aktuálním Aha! pro ženy



Přečtěte si
-bello-
8. 12. 2016 • 21:07

dutchschulz omyl, pokud ve Francii zvítězí TA žena, pak pravdoláskaři budou plakat , (jenže v Arabskofrancouzské republice je to stejně fuk, ten chlív nedá do pořádku nikdo )!

santamonica
17. 11. 2016 • 16:29

vazeny soudruhu, pokud by byla byvala zvolena Clintonka, nemel bys ani cas ten bunkr hledat. Ta baba by klidne pozadala jeji sluzku aby zmackla cerveny knoflik a napadla Rusko. zatim co ona by odpocivala.,

ararat
16. 11. 2016 • 17:38

lena Ponistova Věřím,že Amerika má nového prezidenta,který nastolí mír ve světě. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Už hledej bunkr,abys měla kde ukrýt spratky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.