Šok! Gott v sáčku s cejchem smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šok! Gott v sáčku s cejchem smrti!

Karel Gott zazpíval na galavečeru Lyra 50 v zajímavém saku.
Karel Gott zazpíval na galavečeru Lyra 50 v zajímavém saku. (Foto herminapress.cz a ara )

Galavečer Lyra 50 si Karel Gott (77) nemohl nechat ujít. Před padesáti lety se stal prvním vítězem této pěvecké soutěže a svůj »návrat na scénu« si v bratislavské Incheba Expo areně náležitě užil!

Karel Gott si cestu do Bratislavy náležitě užil, letěl tam soukromým speciálem a velmi luxusně se na slavnostní večer oblékl. Zvolil sako od proslulého módního návrháře Alexandra McQeena, jehoč cena se může klidně vyšplhat i na 50 tisíc korun.

„Dobrý večer, Bratislava! Dobrý večer, dámy a páni, vážení priatelia,“ přivítal Gott publikum v saku s vyšitou lebkou, která zdobí jeho kapsičku. Ozdobený poněkud morbidním znamením zazpíval před několika tisícovým davem tři songy, jako první uvedl ten, se kterým soutěž před padesáti lety vyhrál.

Vše o karlu Gottovi najdete ZDE!

 



Přečtěte si
-bello-
21. 10. 2016 • 21:21

To se divím, že někdo nevytáhl komunisty.Dyť Lyra byl komunistický projekt ( jak se tomu dnes říká ). Gott je prostě vůůůl. Ať si lítá, ať si zpívá, ale prečo po slovensky !!!!!! Nemusí si kupovat Slováky.Může být úplně v klidu, Slováci mu zobou z ruky , protože je denně v bulváru neotravuje kravinama .Kdyby jo, poslali by ho do řiti taky. Sako může stát klidně i víc, takový věci mne ! neohromí.Neznám záměr návrháře proč lebky.Vybírám si značky, co mají šmrnc a něčím mě baví. Gott je magor.V jeho letech lebka ? To je fakt výzva, až na to, že on to tak nechápe, on si myslí jaký je "rebel " proti osudu. Není ! Je to blbej, mnou nepochopenej snobík.

ellenic
21. 10. 2016 • 17:32

Nechte Karla Gotta na pokoji, není takový, aby si zasloužil od Vás hnusné komentáře. On ví sám nejlépe, kdy skončit, pokud ještě zvládne zazpívat, tak ať zpívá. Rozdal za svoji kariéru mnohem více radosti svými písničkami, než Vy diskutující dohromady. Znám lidi, kteří ve vyšším věku pracují, přestože už mají nárok na odpočinek, stále nadávají, jak je to hrozné, jak jsou unaveni, ale stále ještě pracují, jen u toho více nadávají. A to by pracovat už nemuseli, ale ty peníze jsou pro ně tak lákavé. Karel Gott zpívá rád, tak ho prostě nechme. U Heleny Vondráčkové chybí diskuze, článek s reklamou na její koncert v O2 areně, příští rok, kdy jí bude 70 let. Viděla jsem snímky z Bratislavy, kde vystupovala v ultra mini šatech, něco tak hodně nevzhledného jsem už dlouho neviděla. Sedmdesátnice, která se obléká jak třicítka . Marcela Laiferová byla ve své krásné róbě proti ní dáma .

aveneta
21. 10. 2016 • 16:44

chaluge..... vzácně s tebou souhlasím, ale jak vidno on chce padnout na tzv. bitevním poli, tedy ve slávě nikoliv doma u krbu s rodinou....no jeho volba, ale konec ho nemine.

stacho
21. 10. 2016 • 12:39

Když člověka ovládnou peníze i zdraví musí bokem...

ararat
20. 10. 2016 • 21:19

bože ty tady zase blábolíš..asi takhle bla bla blá blá ..boly,boly,olylyly

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.