Dáda září štěstím, Felix skřípe zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dáda září štěstím, Felix skřípe zuby!

Dáda Patrasová a Felix Slováček trávili víkend každý po svém.
Dáda Patrasová a Felix Slováček trávili víkend každý po svém. (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, reprofoto TV Prima)

V jejich rodině je pořádně veselo! Zatímco Felix Slováček (73) polykal svůj volební neúspěch po boku Lucie Gelemové (33), jeho manželka Dáda Patrasová (60) si zatím užívala chvilky štěstí po boku italského hřebečka Vita (47).

S Vitem se Patrasová neviděla dlouhých 19 týdnů, kdy si jenom psali a volali, protože Dáda se kvůli pracovnímu vytížení zkrátka do Itálie nedostala. Naplno ji zaměstnává muzikál Alenka v kraji zázraků, představení měla i o víkendu, ale každou volnou chvilku trávila s Vitem. Své city nijak neskrývali, dokonce se líbali na ulici.

Felix Slováček také trávil čas v příjemné společnosti. Hořký neúspěch ve volbách mu pomáhala skousnout jeho milenka Lucie Gelemová, která s ním seděla přímo na štábu Strany soukromníků, za něž kandidoval. „Lucie mi celou dobu s přípravami pomáhala, tak je samozřejmé, že jsem tam byl s ní,“ řekl Blesku. Nutno říci, že mladá kráska po boku mu příliš štěstí nepřinesla, Z deseti kandidátů v Praze 10 skončil předposlední. 

Za neúspěch je prý Slováček trochu rád, má totiž prý hlavu jiných, nepolitických projektů. „A znovu na nich budu pracovat s Lucií,“ zakončil Felix tvrdohlavě.

 



Přečtěte si
-bello-
11. 10. 2016 • 00:19

eisenbieger mně se tady nemusíš mstít za to, že jsemm chytrá a hezká holka, s tím, že ti bylo jednasedumdesát a oprašuješ hrob v Benešově nikdo nic neudělá. Fakt ne !

zenina
10. 10. 2016 • 20:53

Hlavně když ty jsi mladej, krásnej fešák

eisenbieger
10. 10. 2016 • 20:22

radeji prohrat a vymrdavat mladou vonavou nez starou prasifku jako je ta podemnou , tam ma stejnou sadelnou postavu jako je ta jeho na papire ....znam kamose kterej ho zna dobre a ten mu rikal jen at si uzije jinej .... presne tak , ty stary semetriky at vojizdeji jini

-bello-
10. 10. 2016 • 13:11

No Patrasová má pohlednějšího a mladšího, než patla matla Gelemová . Slováček je magor, co asi tak chce vytvářet s Gelemovou? " UMĚNÍ " ???! Ať jí dá rašpli a ona ať seškrábe ty jeho nalepené ksichty na lavičkách na Ruské (2 min. od jeho baráku na Benešovské ). Kdo se na to má dívat !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.