První dcera republiky Katka v obavách: Co se děje v Londýně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První dcera republiky Katka v obavách: Co se děje v Londýně?

Katka na nejnovější fotce na Facebooku: Spokojená Londýňanka s dramatickými líčidly.
Katka na nejnovější fotce na Facebooku: Spokojená Londýňanka s dramatickými líčidly. (Foto: Facebook, ara)

Po »první slečně« Kateřině Zemanové (22) se v podstatě na několik let slehla zem. Prezident Miloš Zeman (72) ale včera při návštěvě Zlínského kraje konečně prozradil, kde je jí konec – studuje v Londýně.

„Mimochodem v oboru, ke kterému mám hluboký a bytostný odpor,“ řekl a napověděl tak, že se Kateřině splnil sen a vzdělává se v marketingu. Jeho dcera ale není šťastná z rozhodnutí Britů opustit Evropskou unii. „Má samozřejmě obavy, že studium ve Velké Británii bude zatíženo dodatečnými poplatky, ať už se jedná o školné nebo o kolejné nebo že budou sníženy podmínky pro tzv. studentské půjčky,“ řekl prezident.

Zatím mají Češi jako občané Unie při studiu v jiných unijních zemích obdobné podmínky jako »domácí« studenti. Platí nižší školné než jiní zahraniční studenti a mohou si tam vzít výhodnější půjčky. To vše by mohlo s definitivním odchodem Spojeného království z »osmadvacítky« skončit...



Přečtěte si
oldedek
2. 11. 2016 • 12:40

Neměj Kateřino žádný obavy z ňákejch poplatků - taťko bude chlastat místo tří flašek Becherovky denně jenom jednu a bude jednak na študia, jednak mu bude možná rozumět - nyní kecá jen kraviny !!!

dzambulka007
6. 10. 2016 • 01:51

Prosím tě, volej psychiatra. Zeman není v důchodu, ale je prezidentem. Katka je ve svých dvaceti něco snad stará? Takové nebetyčně idiotské popírání skutečnosti by potřebovalo několik vydatných elektrických šoků. Snad by se ti v tom pařezu, co máš na krku, trochu rozsvítilo. A že je Zeman na hradě, za to můžeme děkovat Bohu.

dzambulka007
6. 10. 2016 • 01:48

-bello-
5. 10. 2016 • 23:47

Hezká holka.A maká, prezident neprezident.A jestli pracovat musí, pak má táta Zeman za 1. Dobře ji vychovává! U nás študentíkové, Šláfnbergovi pohrobci , " bouchaj pěstí do stolu, jakože Ta " demokracie " a Ten "kapitalismus " ale zcela po komunisticku natahujou ručku k taťkovi a mamce pro apanáž

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.