Ťukněte si s celebritou! Zpěvák Petr Poláček slaví 32! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Zpěvák Petr Poláček slaví 32!

Petr Poláček dnes slaví narozeniny! Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě zdravíčko!
Petr Poláček dnes slaví narozeniny! Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě zdravíčko! (Foto: David Malík)

32. narozeniny dnes slaví zpěvák a finalista pěvecké soutěže Superstar Petr Poláček. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Vystudoval obor letecký klempíř, ale tomuto povolání se věnoval pouhé tři měsíce. Zpívá od deseti let, kdy ho k muzice a zpěvu přivedla jeho starší sestra. Postupem doby začal zjišťovat, že má podobný hlas Bon Jovimu. Do SuperStar se přihlásil proto, že si chtěl projít celým tím kolotočem, ale dopředu netušil, že to bude tak náročné.

Do souboru nikdy nechodil, jako dítě hrál na kytaru, zkoušel skládat písničky, ale jen v angličtině, kterou díky tomu umí velmi dobře. Do jeho života zasáhla náhoda v podobě zpěvačky Evy Urbanové, která si Petra všimla v pořadu DO-RE-MI a rozhodla se mu dát příležitost. Spolu s ní nazpíval duet Miserere a jako host se zúčastnil turné Koncert hvězd. Petr založil vlastní kapelu Bon Jovi revival, se kterou vystupuje, hrají všechny jejich písničky. V soutěži Česko hledá SuperStar by se chtěl dostat co nejdál, nebránil by se nějaké nabídce nahrávající společnosti. Má rád sport, hraje basketbal, ale nejdůležitější v jeho životě je muzika.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.