Alena Zárybnická: Nesmím do knihkupectví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Alena Zárybnická: Nesmím do knihkupectví!

Kromě své knihy Skoro jasno představila Alena Zárybnická společně s Vladimírem Seifertem i knihu Počasí.
Kromě své knihy Skoro jasno představila Alena Zárybnická společně s Vladimírem Seifertem i knihu Počasí.

PRAHA – „Zakazuji si chodit do knihkupectví, jsem totiž schopná tam utratit všechny peníze,“ svěřila se nám rosnička Alena Zárybnická (37), která se na 13. mezinárodním festivalu Svět knihy představila jako autorka knihy o meteorologii Skoro jasno.


„Tato publikace má sloužit všem, kteří se chtějí dobře vyznat v předpovědích počasí a odnést si z nich odpovědi na své konkrétní otázky,“ vysvětlila Zárybnická, která se na knize podílela s kolegy Taťánou Míkovou a Pavlem Karasem.

Svoji zábavnou knížku Zápisky šílencovy pokřtil i Ivan Mládek. Ten také společně s Ivo Pešákem a Milanem Pitkinem zapěli nadšeným návštěvníkům své největší hity a přidali i několik veselých historek a příhod.

Kliknutím zvětšeteTo herci Miroslav Táborský a Otakar Brousek pokřtili cédéčko Rytíři krále Artuše, které společně namluvili. Knižního festivalu se zúčastnila i zahraniční spisovatelská legenda Robert Fulghum.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

 

 


Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.