Vnadná Dvořáková: Všichni jen zírali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vnadná Dvořáková: Všichni jen zírali!

Martině Dvořákové extravagantní šatičky padly jako na míru.
Martině Dvořákové extravagantní šatičky padly jako na míru. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Martina Dvořáková (23) zase zazářila! Naše přední a bezesporu nejvnadnější modelka, které by snad slušel i obyčejný pytel od brambor, opět dokázala, že patří mezi modelingovou elitu.


Bývalá finalistka Miss ČR ani tentokrát nezklamala a svými ladnými křivkami a sexy výstřihem dokázala, že jí sluší opravdu všechno. Martina si totiž včera společně s dalšími misskami vyzkoušela několik extravagantních modelů na akci Hello tomorrow party, jaké by sedly jen opravdu málokomu.

Modelky, mezi kterými byly i Kateřina Průšová, Lucie Váchová, nebo Lena Záhorská se zúčastnily příprav na módní přehlídky pro firmu Avon, a všechny čtyři se nestačily divit, co studenti Vyšší odborné školy oděvního návrhářství vytvořili za složité modely.

„Sama jsem byla překvapená, jak mi šaty padnou. Jsou to opravdu komplikované návrhy, které nejsou na každodenní nošení, ale jde spíše o uznání velmi složité práce,“ pěla chválu na robustní šaty Dvořáková. A na její výstavní ňadra všichni jen s úžasem zírali.

Martina, která se zůčastní i dalších Avonshow přehlídek, jež se budou konat na náměstí v Plzni, Olomouci, Českých Budějovicích, Ústí nad Labem a v Ostravě, si prý jen těžko dokáže představit, že by se mohla pustit do šití takových náročných šatů. „Nemám na to vlohy, raději zůstanu u přehlídek. Kliknutím zvětšeteAKliknutím zvětšete na tyhle se fakt těším,“ dodala Martina. „Bude to veliké, kromě módní exhibice zazpívá Dara Rolins nebo Helena Zeťová a celé to bude uvádět Leoš Mareš,“ prozradil známý sporťák televize Nova Pavel Poulíček, který celou akci pořádá.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.