Poslední rozloučení se zpěvákem Princem: Tajně ho zpopelnili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poslední rozloučení se zpěvákem Princem: Tajně ho zpopelnili!

Prince patřil k nejnadanější muzikantům v hudební historii. Ve 12ti letech hrál na neuvěřitelných 25 nástrojů.
Prince patřil k nejnadanější muzikantům v hudební historii. Ve 12ti letech hrál na neuvěřitelných 25 nástrojů. (Foto: Profimedia.cz)

Tělo amerického zpěváka Prince (†57) bylo pouhé dva dny po jeho smrti zpopelněno a nejbližší se s ním rozloučili během malého soukromého obřadu v Minneapolis.

„Princovi příbuzní a nejbližší přátelé se shromáždili na krásném soukromém obřadě,“ sdělila zpěvákova mediální zástupkyně Yvette Noelová-Schureová novinářům. S autorem legendárních hitů jako Purple Rain či Kiss se přišla rozloučit i jeho sestra Tyka Nelson (55), která zřejmě zdědí i v přepočtu 19 miliard korun, které po sobě Prince zanechal.

Zpěvák prý nesepsal poslední vůli a Tyka, jež byla kdysi závislá na drogách a živila se prostitucí, byla jeho jedinou příbuznou. Pitva Princova těla proběhla v pátek, úřady však oznámily, že příčina jeho smrti bude známa nejdříve za několik dní. Násilné úmrtí či sebevraždu vyloučily. Zahraniční média však píší o tom, že se Prince předávkoval léky na bolest.



Přečtěte si
-bello-
25. 4. 2016 • 10:20

Možná byl Prince geniální muzikant, ale jeho zpěv se mi prostě nelíbí, byť jsem se snažila sebevíc, nejde to..! .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.