Václav Postránecký (72) Vinaři jsou nejistí, a tak… Připravil Gondíka o kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Václav Postránecký (72) Vinaři jsou nejistí, a tak… Připravil Gondíka o kšeft!

Václav Postránecký vyšachoval Gondíky.
Václav Postránecký vyšachoval Gondíky. (Foto: FTV Prima, ara)

Velká rošáda! Tak by se dalo nazvat znovuzrození kutilského pořadu Receptář. Zatímco Václav Postránecký (72), který nahradil zesnulého krále českých kutilů a zahrádkářů Přemka Podlahu (†76), má důvod k radosti, sourozencům Daliborovi (45) a Adéle (42) Gondíkovým zůstanou oči pro pláč. Přišli totiž o práci!

„Těší mě, že se mohu pokusit navázat na tradici divácky populárního pořadu Přemka Podlahy, jehož práce si velmi cením,“ svěřil herec, který se už tuto sobotu představí v úplně nové roli. A taky v kostkované košili, jakou nosil jeho předchůdce.

„Práce na pořadu mě velmi baví, díky natáčení se potkávám se zajímavými lidmi, kteří mě obohacují o nové poznatky,“ řekl Postránecký, kterého si Prima jako novou tvář kutilského pořadu vybrala zřejmě i díky tomu, že zazářil jako zkušený vinař Bedřich Pavlíček v seriálu Vinaři. A protože druhá řada se zatím neplánuje, není divu, že herec skočil po nové příležitosti.

Po Podlahovi zdědil i další legendu. Díky obnovení Receptáře se na obrazovky vrací i populární botanik Václav Větvička (78).

Zatímco srdce všech zahrádkářů opět zaplesá, Gondíkovi mají tak akorát vztek. Kvůli tomu, že Prima oprášila Receptář a v neděli vysílá Vychytávky Ládi Hrušky, přišli o svůj pořad. „V aktuálním vysílacím plánu s premiérovými díly pořadu Gondíci s. r. o. nepočítáme,“ řekla deníku Aha! mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.



Přečtěte si
jity
1. 3. 2016 • 13:11

Gondíka je škoda, že se tak dobrovolně znetvořil. Vůbec mu to nesluší, jen velká hlava, nebo spíše už jen lebka a k tomu pár kostí.

fouk.si
1. 3. 2016 • 11:00

Ať si je tam místo Gondíků kdo chce. Určitě bude jiný příjemnější než se dívat na strašidlo s obří hlavou chrastící kostima. Je vidět že Gondíků mají asi všichni dost.

pelagie
1. 3. 2016 • 09:56

je to starej ješita, sama jsem byla svědkem,když na zájezdovém představení bliklo světlo od fotoaparátu, to jste měli slyšet jeho slovník proti majiteli... takový ten pan chytrý ve všem , hlavně že se pořád pakuje...jiné z divadla vyhazují, hlavně staré herečky, ale jak tak koukám on obstál.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.