Matuška opět na pódiu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Matuška opět na pódiu!

Waldemar Matuška se u nás na pódiu objevil po dvou letech a zazpíval i se svou manželkou Olgou Blechovou.
Waldemar Matuška se u nás na pódiu objevil po dvou letech a zazpíval i se svou manželkou Olgou Blechovou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Populární zpěvák Waldemar Matuška (74) zpíval poprvé po dvou letech ve své domovině! Přiletěl totiž z Floridy, kde žije kvůli mořskému vzduchu, aby odehrál první ze sedmnácti koncertů. Na pražském Žofíně tak zazněly jeho hity Slavíci z Madridu, Tereza, Tisíc mil či Růže z Tesaxu. A fandit přišla zpěvákovi, kterého právě trápí potíže s ječnými zrny na očích, i Helena Vondráčková (59)!

„Ne že bych měl před koncertem vyloženě trému, ale byla ve mně jistá zodpovědnost vůči divákům, kterých se tu sešlo na osm stovek,“ svěřil se po vydařeném koncertě Matuška, který zpíval v černých brýlích. „Mám totiž na očích asi pět ječných zrn, a to by pro nikoho nebyl pěkný pohled,“ smál se Matuška.

„Koncert byl ale podle mě vydařený, potěšilo mě, kolik za mnou přišlo lidí,“ dodal slavný muzikant.

Tomu v zákulisí fandila i Helena Vondráčková s manželem a manažerem Martinem Michalem (48), jehož agentura MM Matuškovo velké turné pořádá. „Přijela jsem až na druhou půlku koncertu, protože jsem zpívala na sedmdesátých narozeninách Karla Štědrého. Ale jsem ráda, že jsem to stihla, protože to byl fantastický zážitek,“ svěřila se deníku Aha! s úsměvem Helena Vondráčková.

13.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.