Hvězda Ordinace Martin Zounar: Chvályhodné rozhodnutí! Může za ně strach? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Ordinace Martin Zounar: Chvályhodné rozhodnutí! Může za ně strach?

Martin Zounar
Martin Zounar (Foto herminapress.cz, TV Nova)

Někteří lidé nechají dojít věci tak daleko, že jsou nebezpeční sami sobě. Své by o tom mohl vyprávět herec Martin Zounar (48). Na váze nabíral, i když měl dluhy z nepodařeného podnikání. Ke změně došlo až nedávno, kdy mu hrozil zdravotní kolaps a zhubnutí byl jediný způsob, jak se udržet naživu.

Herec známý z několika seriálů se dostal kritické situace, když kvůli zánětu slinivky musel být před čtyřmi lety hospitalizován. Pokud by se sebou nic neudělal, byl by jasným kandidátem na předčasnou smrt. Teprve pod touto hrozbou Zounar změnil své stravovací návyky a do současnosti shodil 8,5 kila. Sám o tom v deníku Blesk řekl: „Ještě bych chtěl tak pět kilo dolů. V 48 letech už pupek nesplaskne tak dobře. Když jsem přestal cvičit, tak jsem hned nabral.“

Autor:  al

Přečtěte si
6010
19. 11. 2015 • 08:41

Ale on opravdu hvězdou je. V Ordinaci je famózní:Jeho herecký výkon je nesrovnatelný s ostatními.Holt geny po tatínkovi.Máme ho moc rádi a na Ordinaci koukáme jen díky němu a Heluš.

frannes
18. 11. 2015 • 16:50

Vyprošuji si nazývat tohoto pána hvězdou Ordinace , pokud by v zdravotnictví měly být v převaze takové figury, to aby jsme si hledali nějakého šamana nebo zašli rovnou do pohřební služby, zakoupili rakvičku a funus úměrný našim finančním možnostem, sepsali závěť, rozloučili se s rodinou a přáteli a odešli do nenávratna (Kamenické nemocnice).K tomu ze sebe dělá šašky v dalších TV na estrádách a účinkuje v neuvěřitelném blábolu jménem Přístav na Primě. No holt dluhy se musí platit...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.