Missky bydlí spolu! To je ale ostuda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Missky bydlí spolu! To je ale ostuda!

Lilian Sarah Fisherová (vlevo) a Eva Čerešňáková si i s ředitelkou České Miss Michaelou Maláčovou (uprostřed) pochvalovaly jak pohodlné mají postýlky.
Lilian Sarah Fisherová (vlevo) a Eva Čerešňáková si i s ředitelkou České Miss Michaelou Maláčovou (uprostřed) pochvalovaly jak pohodlné mají postýlky.

ZBRASLAV – České Miss 2007 se staly novými obyvatelkami bytů v Zahradní čtvrti na Zbraslavi. I když je místo bydlení daleko vzdálené od centra Prahy.


ZBRASLAV – České Miss 2007 se staly novými obyvatelkami bytů v Zahradní čtvrti na Zbraslavi. I když je místo bydlení daleko vzdálené od centra Prahy a vítězky budou mít problémy se do něj dopravit, překvapivě si žádná z nich vůbec nestěžovala. „Jsem zvyklá na přírodu a raději bydlím tam, kde není hluk. S Evou ujednáme podmínky a bude to v pohodě,“ svěřila se Lilian Sarah Fisherová (22), která společně s první vicemiss Evou Čerešňákovou (20) převzala klíče od útulného bytečku, ve kterém budou bydlet společně.

„To je totální ostuda! Nejen, že missky nebudou bydlet na Barrandově, aby to měly do Prahy blízko, ale ještě se musejí o zapůjčený byt dělit dvě. Kliknutím zvětšeteA dokonce i auta dostala první a druhá vicemiss ojetá po svých loňských předchůdkyních. Je vidět, že Maláčové docházejí peníze a hrozně tu soutěž degraduje. Kliknutím zvětšetePo diváckém fiasku prý zvažuje televize Nova, zda vůbec bude Českou Miss příští rok vysílat,“ řekl nám člověk ze zákulisí České Miss.

Ze svého nového zapůjčeného bytu na jeden rok tak mohla mít radost úřadující Miss Lucie Hadašová (20), která ho bude mít úplně pro sebe a od včerejška, kdy jí byt oficiálně předali, si už plánovala, jak si ho zařídí. „Moc se mi tady líbí, plánuji se nastěhovat už v průběhu týdne. Okolí je klidné a je to v přírodě, takže budu chodit na procházku se psem,“ nechala se slyšet Hadašová, která se nastěhuje do bytu 2+kk a bydlet bude v třípodlažním domě s terasou. Kliknutím zvětšete„Rozhodně chci bydlet sama a i kdybych s někým chodila, do bytu si ho nepustím,“ dodala Lucie. Kliknutím zvětšete
O něco méně nadšené byly její kolegyně první a druhá vicemiss Eva Čerešňáková a Lilian Sarah Fisherová. Ty si totiž společně převzaly byt 4+kk. „Samozřejmě bych preferovala bydlení jen se svým přítelem, ale Lilian je dobrá kamarádka a určitě se nějak dohodneme,“ doufá Eva, která si s Lilian Sarah pochvalovala, jak jsou byty vybaveny a už plánovaly, že se dneska nastěhují. Dohromady pak i odjely svými »novými« ojetými auty, které přebraly od bývalých Českých Miss.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.