Vážně nemocný Karel Gott (76): Vše se rozhodne za dva a půl týdne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vážně nemocný Karel Gott (76): Vše se rozhodne za dva a půl týdne!

Karel Gott
Karel Gott (Autor: Archív Blesku)

Rozhodnutí, zda se nemocný zpěvák osobně zúčastní předávání Slavíků, padne zhruba za čtrnáct dní. Ve hře je ovšem i zcela jiná varianta!

Objeví se Karel Gott na slavičím galavečeru nebo ne? Vše samozřejmě závisí na aktuálním zdravotním stavu, což si zpěvák a jeho lékaři samozřejmě uvědomují. A tak už se plánuje i náhradní varianta! Že by totiž lístky využily jeho dcery Dominika a Lucie, coby důstojné zástupkyně slavného rodu! "Karel se jich zeptal, zda by ho v případě potřeby na galavečeru zastoupily. Nemají s tím problém, ale pevně věří, že bude tátovi lépe a do Státní opery 28. listopadu přijde, případně jeho manželka," prozradil deníku Blesk dobře informovaný zdroj z Gottova nejbližšího okolí. 

NESMRTELNÝ SLAVÍK KAREL GOTT



Autor: 

Přečtěte si
-bello-
12. 11. 2015 • 00:51

tulip říkala jsem tady už je to dýl, že Gott nikdy neodmítne reklamu, a to ani sebe blbější. A korunu tomu dává, když reklamám říká PROJEKT ( A většinou má takový projekt podle něj DUŠI ) . Kdyby celá rodinka seděla u těch postelí na pruhovaných nočníkách , pak by to duši určitě mělo

baronessa
11. 11. 2015 • 17:06

On má chemoterapieme velmi oslabenou imunitu. Takže jít do narvaného hlediště mezi bacily by pro něj mohlo znamenat velké ohrožení života. Snad bude mít rozum on i lékaři.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.