Patrasová (59) po žádosti o rozvod: Už to propuklo! Válka o dům! Kolik je ve hře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Patrasová (59) po žádosti o rozvod: Už to propuklo! Válka o dům! Kolik je ve hře!

Vilu si Dáda a Felix pořídili společně a žádný z nich se jí Felixova nehodlá vzdát.
Vilu si Dáda a Felix pořídili společně a žádný z nich se jí Felixova nehodlá vzdát. (Foto Aha!: M. Pekárek, P. Machan, A. Malachovský, herminapress.cz)

Ve hře je barák za 50 milionů. Jak Dáda Patrasová (59), tak Felix Slováček (72) mají k své vile na pražských Vinohradech vřelý vztah a při rozvodu by se o ni nechtěli dělit. „Kupovali ji až za manželství. Původně se Felix nastěhoval k Dádě do jejího bytu jen se saxofonem,“ prozradil deníku Aha! blízký zdroj.

Když se Felix rozvedl s první manželkou Alenou (65), přišel prý k Patrasové, která tenkrát bydlela na Loretánském náměstí na Hradčanech, hodně nalehko. Měl jen svůj nástroj a smoking. Všechno, co dnes mají, pořídili společně. Žádná předmanželská smlouva, žádné zúžení společného majetku. Oba manželé tedy mají k cenné nemovitosti stejná práva.

„Navíc si při přestavbě domu užili své. Museli měnit všechny rozvody, stoupačky, dělaly se koupelny, omítky. Byly to nervy,“ řekl Aha! jeden z pamětníků. Jak herečka, tak muzikant podle něj do domu vrazili nejen spoustu peněz, ale taky nervů. Dohlíželi na řemeslníky, kontrolovali práce, žili stavbou několik měsíců.

Navíc ve vile sídlí agentura, která zastupuje Big Band Felixe Slováčka. Tady už jde o živobytí. I agentura patří rovným dílem Dádě a Felixovi. Jak by ji případně půlili, je ve hvězdách. Nevěra Felixe s výtvarnicí Lucií Gelemovou (32) tak ohrozila nejen soukromý život, ale i ten pracovní. O tom, že to Dáda ale myslí s rozchodem vážně, svědčí nejen žádost rozvod, která leží u soudu Na Míčánkách, ale to, že manželé mají podle očitých svědků již nějaký čas oddělené ložnice. V posledních měsích, kdy to mezi nimi vřelo, se snažili jeden druhému v obrovské vile raději vyhýbat.

Zasáhla bývalá »tchyně«
Vilu Dádě a Felixovi dohodila maminka Ladislava (70) a Jiřího (†30) Štaidlových Miloslava. Dáda byla ve svých 17 letech Jiřího velkou láskou a po textařově smrti zůstala s jeho matkou ve spojení. Paní Štaidlová měla dům za rohem, a tak když slyšela o prodeji, hned Dádě zavolala.

 



Přečtěte si
jity
8. 11. 2015 • 10:16

idiot nafta, tito tzv.umělci nemají nikdy dost peněz, blbečku, nadávej si drotárom na Slovači.

nafta
7. 11. 2015 • 20:34

Vilu Dádě a Felixovi dohodila maminka Ladislava (70) a Jiřího (†30) Štaidlových Miloslava. Dáda byla ve svých 17 letech Jiřího velkou láskou a po textařově smrti zůstala s jeho matkou ve spojení. Paní Štaidlová měla dům za rohem, a tak když slyšela o prodeji, hned Dádě zavolala. Více na http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/113836/patrasova-59-po-zadosti-o-rozvod-uz-to-propuklo-val ka-o-dum-kolik-je-ve-hre.html?utm_source=ahaonline.cz&utm_medium=copy

nafta
7. 11. 2015 • 20:30

Naozaj si myslíš, že pri jej polovičke domu (25 mil) bude potrebovať ten vdovský??? Čo si ty za idiota?

vydedena
7. 11. 2015 • 17:26

Skupina "Chránění" jsou korupčníci, a Satanáš v naší společnosti si v prošlých desetiletích zjevně hodně zařádil. Co se nepovedlo soudruhům dodělali s úspěchem kapitalisti. Morálka je ve své podstatě stejně padlá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.