Krize na Nově: Zničená Výměna! Vyhazov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krize na Nově: Zničená Výměna! Vyhazov!

PRAHA – Z ostudy kabát má od neděle televize Nova! Během pořadu Výměna manželek, který běží v hlavním vysílacím čase hned po zprávách a tentokrát ho sledovalo málem 1,7 milionu diváků, totiž Nova skoro na minutu vysílala černočernou tmu. Televizní technik si toho všiml až se zpožděním a i proto dostal padáka!

Než televizní pracovníci chybu odstranili, mohli diváci dychtiví po dalším díle show, ve které si rozporuplné dvojice často s několika potomky vyměňují na čas partnerky, místo ní sledovat na obrazovce pruhy, když technici ručně přetáčeli kazetu na správné místo! „Zřejmě došlo k technické závadě na kazetě s pořadem,“ má pro vadu vysvětlení mluvčí Novy Veronika Šmítková. Podle našich informací však za vše mohl právě technik, který zapomněl do počítače zadat čas, od kterého měla po reklamě Výměna pokračovat a za svoje pochybení prý rázem dostal hodinovou výpověď.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.