Kuře získalo 100 milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Kuře získalo 100 milionů

Vybírat peníze letos pomáhali (zleva): Tomáš Hanák, Marcela Augustová, Alena Zárybnická, Michaela Mauerová a Vojta Kotek.
Vybírat peníze letos pomáhali (zleva): Tomáš Hanák, Marcela Augustová, Alena Zárybnická, Michaela Mauerová a Vojta Kotek. (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Tak to tu ještě nebylo! Ondřej Brzobohatý (23) a Jan Antonín Duchoslav (42) budou od dnešního dne pracovat jako vyhazovači v baru! Nebojte se, změnu profese však neplánují. To vše se totiž rozhodli podniknout pouze v nové divadelní hře Vyhazovači, jejíž premiéra je v Divadle Radka Brzobohatého naplánována právě na dnešní večer.

„Během představení si vyzkoušíme hned několik profesí a také karikujeme kluky i holky, kteří bar navštěvují. To byl pro nás i největší problém, protože jsme si někdy připadali skoro až jako schizofrenici,“ svěřil se deníku Aha! Ondřej Brzobohatý, který je také autorem hudby a písniček, jež novou inscenaci hry Vyhazovači doplňují.

Ondra se také poprvé pustil do choreografie. „Vymyslel jsem naštěstí jen jednoduché kroky, protože se nejedná o typický muzikál. Nejsme tanečníci a případné snažení o velké taneční kreace by působilo v našem podání asi směšně,“ směje se mladý herec a zpěvák.

A jak se mu pracovalo s Janem Antonínem Duchoslavem, pověstným Vikim Cabadajem z kultovního filmu Sněženky a machři, pro kterého je tato premiéra divadelním debutem? „Je určitě náležitě nervózní, ale je to fajn a šikovný chlápek, takže to určitě zvládne,“ věří svému novému parťákovi Ondra. Další reprízy divadelní novinky režiséra Mariana Kleise jsou naplánovány na 12. a 25. dubna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.