Tajemství seriálové hvězdy Jitky Smutné (63): Domácí násilí a týrání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tajemství seriálové hvězdy Jitky Smutné (63): Domácí násilí a týrání!

Herečka měla smutné dětství.
Herečka měla smutné dětství. (Foto Aha! – Karel Kopáč, David Malík, Daniel Černovský, herminapress.cz)

Dlouhá léta to v sobě dusila. Až nyní se Jitka Smutná (63) odhodlala poprvé promluvit o svém traumatu. „Moje dětství bylo všechno, jen ne šťastné. Dnes bych byla označována za týrané dítě,“ svěřila deníku Aha! hvězda Vinařů.

Nejprve se musela vyrovnat se svou orientací, a teď i s traumatem z dětství. „Hodně jsem si jako malá vytrpěla,“ prozradila Smutná s tím, že nechce příliš zabíhat do detailů domácího násilí. Staré rány jsou zřejmě stále bolavé... Za vším prý vězí dramatický rozvod jejích rodičů. „Později se mi to snažili vynahradit, ale... Když vám někdo ublíží, tak to už nikdy nejde vzít zpátky,“ řekla herečka.


To je také důvod, proč se rozhodla propagovat linku pomoci týraným dětem. „Sama bych tenkrát byla šťastná, kdybych měla kam zavolat... Někdy totiž stačí si s někým jen promluvit a hned je pak svět veselejší,“ dodala Smutná. Je tedy jasné, že Jitčino dětství muselo být hodně těžké. A smutné...



Přečtěte si
-bello-
18. 10. 2015 • 00:37

Já ji mám docela ráda, v divadle hraje bezva, ale nikdy bych já na své rodiče nepíchla, že se při rozvodu nechovali akorát. Co to je za módu furt se analyzovat a nosit na trh svoje střeva?

defakto
17. 10. 2015 • 13:24

... zase se nás snaží dojímat , vytahuje traumata ze svého dětství . Nikdo jí na to není zvědav , každý z nás si taky něco prožil . Tahleta babizna je mi celá odporná !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.