Tajemství štíhlé figury Lucky Vondráčkové (35) odhaleno: Ve stopách afrických Masajů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajemství štíhlé figury Lucky Vondráčkové (35) odhaleno: Ve stopách afrických Masajů!

Na procházku se synem Adamem oblékla o pár čísel větší džíny.
Na procházku se synem Adamem oblékla o pár čísel větší džíny. (Foto Aha! – Marek Pátek. Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

I přesto, že od porodu malého Adámka neuběhly ani tři měsíce, zpěvačka je už zpátky na své váze. Ptáte se, jak je tohle možné?!

„Denně nachodím 20 až 30 kilometrů, ale to není nic zvláštního, podobně jsem tak chodila i dřív," prozradila recept na supr-čupr postavičku Lucka v Top Star Magazínu na TV Prima. "Nyní je to navíc i se zátěží, protože nosím malého v klokánku!" Zpěvačka je skoro jako africký národ Masajů. Tito šlachovití pastevci svým dlouhým a lehkým krokem také překonávají denně velké vzdálenosti, aby našli nové zelené pastviny a zdroje vody pro svá stáda.

 



Přečtěte si
-bello-
26. 9. 2015 • 15:35

no v Kanadě o národní mentalitě fakt mluvit nemůžeš, protože tam je naplavenina všeho možnýho. je zajímavé, že Rakušáci si taky nadávají do závistivců. Záleží jakou zkušenost máš z dovolené ve svém Česku, ale ujišťuji tě , mraky , mraky lidí ze Západu nám závidí , a to srdečnost, ochotu, bezpečnost , čistotu v ulicích a kvalitu bydlení!. To víš, ti kdo se tady narodili a zůstali mají zájem a právo do všeho kecat, ti co zdrhli tak v Kanadě např, jsou jen imigranty a moc do věcí nekecají.Tedy aspoň nás tady pomlouvají .

Thyronx
26. 9. 2015 • 15:00

Lucko tam nepatříš. Já vím že jsi se v tom barbarském národě narodila jako já. Ale už kvůli svým dětem ale jistě i sobě, doma budeš nakonec tady za velkou louží. Po 30 letech jsem myslel že se Češi změnili, ale oni jsou ještě horší než byli za totálu.

Thyronx
26. 9. 2015 • 14:56

Stejně je ten český národ mezi jinými i rozvojovými jeden skvost, perla mezi perlami když tak čtete ty diskuze (kdekoliv). Závist až k nenávisti, pomluvy i na profesionální úrovni, jsou v národě sportem číslo 1 - ba jeho charakteristikou. Víte že se dost často stydám za to kde jsem se narodil a naštěstí už přes 30 let nežiji? Už jen zážitky z dovolené v ČR jsou mimo chování normálních lidí..

mekanikk
26. 9. 2015 • 10:59

a víš co by udělali masajové tobě -bello- čili BELMEKU? asi doufáš, že by s tebou souložili, ale omyl jen by ti nařezávali tepnu jako dobytčeti a pak by si táhla plácet střechu z hoven TY HVĚZDO BULVÁRNÍ DISKUZE mek chci tě bel koupím ti šatičky a botičky a pak ŠU.KA.ČKA

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.