Čtvrteční Prostřeno: Snobská náfuka a hra na pravdu plná vulgarit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čtvrteční Prostřeno: Snobská náfuka a hra na pravdu plná vulgarit!

Málomluvná Zuzka připraví velmi zajímavé menu.
Málomluvná Zuzka připraví velmi zajímavé menu. (Foto: FTV Prima)

V dnešním Prostřenu se stane hostitelkou málomluvná Zuzka. Fanynka Zdeňka Pohlreicha se rozhodne večeři posunout do vyšší třídy. Soupeřky však příliš nadšené nejsou…

V menu se najdou takové dobroty jako consommé, chutney a pana cotta, pod podivnými názvy se mají skrývat lákavé dobroty, ovšem i mistr tesař se někdy utne. Soupeřky dokonce neocení ani celé baby kuřátko, které se jim zdá nedodělané. Vzhledem k tomu, že Zuzanino bydlení je velmi vkusné a na zdi se skví hostitelčin čerstvý diplom, je z ostatních cítit závist.

Opět nezklame soutěžící Simona, která posilněna alkoholem začne drsnou hru na pravdu už ve čtvrtek a Zuzaně sdělí, že není zas taková svině, jak si o ní myslela. I čtvrteční Prostřeno zkrátka bude plné srandy!

Video se připravuje ...

Přečtěte si
ararat
25. 9. 2015 • 11:38

mlč ty psycho,sama nic neumíš tak nekritizuj,blbko

ATLAS8
25. 9. 2015 • 07:41

Hlavně se tam vyjímá ta "Džambulka-Bumbalka",vypadá že všude byla, vše viděla a od všeho má klíč, ale umí "kulový" což dokázala "speciálním" moučníkem v "pekáči"pro všechny, nebo, když měla zabalit plátky masa na nějaké závitky tak byla s těmi svými zkušenostmi totálně v Neumětelích!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.