Gondík má problémy se svou manželkou! Co se u nich děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gondík má problémy se svou manželkou! Co se u nich děje?

O tom, že vztah Gondíka s manželkou asi není úplně v kondici, mohou svědčit Daliborova vyjádření z poslední doby.  „Víte, jaký je můj současný sexuální život? Jako Ferrari. Nemám ho…“ vtipkoval na jaře v televizním pořadu Muži proti ženám. Včera ráno pak ve vysílání Českého rozhlasu řekl vtip: „Všude dobře – doma manželka!“ Stalo se tak v rámci tématu pro posluchače: Váš recept na šťastné manželství!
O tom, že vztah Gondíka s manželkou asi není úplně v kondici, mohou svědčit Daliborova vyjádření z poslední doby. „Víte, jaký je můj současný sexuální život? Jako Ferrari. Nemám ho…“ vtipkoval na jaře v televizním pořadu Muži proti ženám. Včera ráno pak ve vysílání Českého rozhlasu řekl vtip: „Všude dobře – doma manželka!“ Stalo se tak v rámci tématu pro posluchače: Váš recept na šťastné manželství! (hada)

Poslední měsíce jsou pro moderátora Dalibora Gondíka (45) hodně náročné! Jeho kolegové tvrdí, že prý řeší manželské problémy. Sám Dalibor se obrnil mlčením.

S manželkou Markétou mají krizi, což Dalibora hodně sžírá! Proto se v poslední době hodně upnul na práci a na sport,“ řekl Gondíkův kolega z Primy, kde Dalibor se svou sestrou Adélou (42) točí další díly kutilského pořadu Gondíci s.r.o. Sám Gondík na náš dotaz, zda mají s manželkou skutečně krizi, do uzávěrky tohoto vydání neodpověděl. Pravdou je, že se v poslední době se s manželkou nikde neobjevoval, ani o ní nemluvil. A do toho ještě více zhubl!



Autor:  taj

Přečtěte si
eisenbieger
27. 8. 2015 • 10:35

ta baba vrha oci vsloup jako by ji gondik ze zadu nastrcil do analku 3 prsty natreny indulonou

adelaaaa
27. 8. 2015 • 10:18

Nedivím se, že nemá žádný sex. Manželka je asi normální, o něm se to říct nedá.

lalia
27. 8. 2015 • 10:09

Gondíku,co je doma,to se počítá,tak se snaž.Rodina by měla být na 1.místě,jinak to nevydrží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.