Míša Kuklová: Strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Míša Kuklová: Strach!

Míša Kuklová:
Míša Kuklová: (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Je to údajně nejpodivnější smlouva, jaká kdy byla v tuzemské seriálové produkci uzavřena. Na jedné straně ji podepsala herečka Michaela Kuklová (38), na straně druhá televize Nova, pro kterou Kuklová hraje v seriálu Světla pasáže.

A tak má smlouvu, jakou český seriál nepamatuje

„Míša se strašně bála, aby si kvůli roli v seriálu o ní lidi nemysleli, že je mrcha i ve skutečnosti, jak se to třeba stalo Kateřině Brožové, a tak podepsala s Novou smlouvu, jaká tady nemá obdoby,“ popisuje člověk z vedení televize. Kuklové tak nestandardní kontrakt například zaručuje, že její postava nikdy nebude negativní. Proč to všechno?

Kuklová hraje ve Světlech pasáže doktorku Milenu Kovářovou, která právě prožívá komplikovaný rozvod. „Než jsme se s Míšou domluvili, tak to hodně dlouho trvalo. Nejdřív se řešily peníze, pak i skutečnost, že nechtěla, aby její postava byla negativní,“ popisuje jeden z producentů seriálu. Herečka se prý bála, aby ji pak diváci nepovažovali za mrchu i ve skutečnosti. Už třeba kvůli tomu, že se blíží termín jejího ostře sledovaného rozvodu s producentem Jiřím Pomejem. „Líbí se mi, jak je moje postava napsaná. Ale rozhodně se s ní nemůžu úplně ztotožnit. Milena je třeba oproti mně mnohem ostřejší a ráznější. Co přesně mám ve smlouvě, ale nevím, protože jsem smlouvu nečetla,“ řekla deníku Aha! Kuklová. Podle našich informací se ale Kuklové postava kontroverzím v seriálu stejně nevyhne. Údajně ji totiž čeká milenecký vztah s manželem hlavní hrdinky, právničky Emy Justinové, Janem!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.