Milan Drobný: Konečně mám to, co jsem pořád hledal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Milan Drobný: Konečně mám to, co jsem pořád hledal!

Milan Drobný vzal do Náchoda na Muže roku svou novou přítelkyni Danu.
Milan Drobný vzal do Náchoda na Muže roku svou novou přítelkyni Danu. (Foto Aha! : Robert Klejch, herminapress.cz)

Tohle vypadá na opožděný dárek k sedmdesátinám. Milan Drobný konečně potkal ženu svých snů. „Jmenuje se Dana a mám pocit, že jsem v ní našel, co jsem pořád hledal,“ přiznal zpěvák.

Potkali se letos v Třeboni. Milan tam byl s kamarádem, Dana (61) s kámoškou. Jenže půvabná blondýnka nebyla volná. Milan ostatně taky ne. „Jana, s níž jste mě vídali, byla má letitá kamarádka. Soužití nám ale nevyšlo,“ vysvětlil zpěvák. „Doufám, že kamarády zůstaneme dál, já aspoň pro ni tady vždycky budu,“ slíbil Drobný.


S Danou si prý padli do oka na první dobrou. „Přeskočila jiskra a ten záblesk cítím pořád,“ svěřil se romanticky zpěvák. Jeho nový objev pracuje v zahraniční firmě a má za sebou manželství s Italem. Posledních 5 let ale už žije v Česku. „Dana viděla celý svět, oba nás baví cestování, jízda na kole, plavání, sport jako takový,“ vypočítává všechna pro Milan. „Potkal jsem ženskou, na kterou se těším,“ dodal Drobný.

Autor:  höh

Přečtěte si
chakalaka
25. 8. 2015 • 18:33

Je to člověk,který ubližuje ženám,ho omrzí a bude další.Pro něj nebude ani tahle vrásčítá stařena .stačí se podívat fuj.

-bello-
24. 8. 2015 • 12:47

eisenbieger eis = zásun nepraktikující sedmdesátiletá lopata s totálním visením , haha haha P.S. 1. s-dělit 2. to-ť

ellenic
24. 8. 2015 • 11:42

To už je kolikátá partnerka ? A vždycky to byla velká láska. Milan Drobný i v 70 letech stále překvapuje . Hlavně, aby to s ním neseklo .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.