Eva Aichmajerová: Skáče na tyči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Eva Aichmajerová: Skáče na tyči!

Eva Aichmajerová hopsala na skákadlu za dozoru Upíra Krejčího.
Eva Aichmajerová hopsala na skákadlu za dozoru Upíra Krejčího. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Moderátorka Eva Aichmajerová (29) je odvážná holka a razí teorii, že člověk by měl v životě vyzkoušet všechno. A protože sama sportuje a udržuje si fyzičku, rozhodla se vyzkoušet si i nekonvenční hračky pro dospělé.

Moderátorka Eva Aichmajerová (29) je odvážná holka a razí teorii, že člověk by měl v životě vyzkoušet všechno. A protože sama sportuje a udržuje si fyzičku, rozhodla se vyzkoušet si i nekonvenční hračky pro dospělé.

„Flybar není vhodný pouze na skákání a přemety, ale má dvojí použití, protože je super i na posilování ve fitcentrech,“ prozradila deníku Aha! Eva, když jsme ji zastihli, jak v parku skáče na »tyči« za asistence Václava Upíra Krejčího. „I když člověk na první pohled nevypadá jako sportsmen, může tyto hračky používat k pobavení a ke zlepšení své kondičky,“ vysvětlil Upír, který si vyzkoušel nejen hopsání na skákadlu, ale pořádně si zajezdil na KMX, což je označení pro šlapací tříkolové kolo.

„Tyhle adrenalinové hračky jsou opravdu super a je bezvadné, že už je nemusíme závidět našim západním sousedům, ale že je Sportainment nabízí i u nás. Když jsem žila před lety v Americe, tak mě tyhle hračky pro dospělé fascinovaly a ani ve snu mě tenkrát nenapadlo, že si je za pár let budu moct pořídit doma,“ dodala se smíchem Eva Aichmajerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.