Miminko Absolonové v ohrožení: Na Moniku spadly kulisy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Miminko Absolonové v ohrožení: Na Moniku spadly kulisy!

Monika a Tomáš očekávají narození potomka v listopadu.
Monika a Tomáš očekávají narození potomka v listopadu. (Foto: herminapress.cz, archiv Moniky Absolonové)

Tak to je síla! Monika Absolonová (38), která je ve čtvrtém měsíci těhotenství, prodělala o víkendu nepříjemný úraz, který ohrozil její nenarozené dítě. Zpěvačka je od té doby pod dohledem lékařů.

„Před sobotním vystoupením v Pšově mi během zvukové zkoušky spadla na hlavu ohromná kovová tyč, která měla držet střechu jeviště,“ svěřila se na sociální síti Monika. Kolegové ji otřesenou ihned odvezli k lékaři, který zpěvačku důkladně vyšetřil. Nezjistil, že by měla nějaké vážnější poranění, a proto ji propustil domů.

Absolonová pak chtěla včera ráno odjet na Slovensko, kde měla naposledy před mateřskou dovolenou odehrát představení Antoinetta – královna Francie. Jenže vše bylo jinak…

„Myslela jsem, že to bude dobrý. V sobotu večer se ale můj stav zhoršil a doktoři mi zakázali odjet. Omlouvám se těm, co se na mne těšili,“ dodala Absolonová. Tu teď 24 hodin denně obskakuje její partner, hokejista Tomáš Horna (34).



Přečtěte si
ararat
1. 6. 2015 • 15:15

blba-dóna to je blbka,kdyby se blbost nadnášela tak lítá jak holoubek

nicnezpravda.
1. 6. 2015 • 14:12

všechno vím.. všechno znám.. všude jsem byla.. do všeho strkám rypák .. Nechcete mě někdo o.š.u.k.a.t ?

nicnezpravda.
1. 6. 2015 • 14:10

Tak od tebe to sedí ! Z tebe ta závist a nenávist teče proudem ,blbko

-bello-
1. 6. 2015 • 12:57

Přeju, hlavně ať se jejich miminu nic nestalo.,ať jsou v pořádku a a´t ihned sekne s jakoukoli prací a nechá se hejčkat !!! Ať už je to jen všechno dobrý, Mončo Absolonová, držím palce a ublíženejch bab si nevšímejte. Bůh ví co mají za sebou , patent na úspěšný vztah nemá nikdo, ve škole se to neučí , na recept v lékárně nevyzvedává

nicnezpravda
1. 6. 2015 • 10:33

Rath padá z kola,Gottová na jevišti,Absolonová upadla už asi před rokem na hlavu,když začla dělat do ženatého Horny..ale to u ní není první chlap,kterého odvedla od rodiny..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.