Čerstvá maminka Tereza Černochová překvapuje: "Přeji si prošťouchnout trubky!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čerstvá maminka Tereza Černochová překvapuje: "Přeji si prošťouchnout trubky!“

Tereza Černochová
Tereza Černochová (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Jiří Pitrof, Jan Tůma)

Dcera legendárního zpěváka Karla Černocha (†64) Tereza (31) si už půl roku užívá mateřství. Dcera Laura je nyní středobodem jejího světa, ale zpěvačka nepopírá, že má i jiné touhy.

Tereza Černochová počala dítě s mužem, který nebyl její partner a jeho totožnost odhalovat nechce. S dcerou ji v současné době pomáhá její maminka a zpěvačka se do hledání nového partnera nechce pouštět. Místo toho si užívá mateřství a pracuje.

Po sedmi letech dokončila nové album a za chvíli se pustí do jeho propagace. A jaký je největší sen? „Těch je strašně moc. Hlavně si přeji takzvaně prošťouchnout trubky. Abych nastartovala tu mou – ve velkých uvozovkách - kariéru. Jsem v hudbě od roku 2000, teď už je rok 2015 a já pořád řeším, kam pojedu hrát, jestli vůbec si budu moci zahrát a jestli se to zaplatí. Je to dřina. Můj sen je zkrátka normálně dělat hudbu a tím se živit,“ říká Černochová.

A lásku ale nerezignuje a do budoucna se chce najít vztah. Nebrání se ani druhému dítěti, ale budoucí přítel musí být zkrátka výjimečný. „Mám svůj vysněný ideál, do kterého jsem stále tak trochu zamilovaná, a pořád čekám na to, že přijde někdo, kdo to předčí. Bude to ale hodně těžké,“ uzavírá Tereza.



Přečtěte si
mandat
19. 4. 2015 • 22:18

Presne tak. A neotravovat lidi.Nikoho nezajima.

mandat
19. 4. 2015 • 22:17

Jeji povolani je dcera Karla Cernocha.Naivni a nehezka osoba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.