Poprask v rodině Slováčků: Žijí odděleně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poprask v rodině Slováčků: Žijí odděleně!

Šťastná rodinka ještě v době, kdy jejich vztah fungoval skvěle.
Šťastná rodinka ještě v době, kdy jejich vztah fungoval skvěle. (Foto Aha! – Daniel Černovský, Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Konec mlžení! Syn Dády Patrasové (58) a Felixe Slováčka (71) potvrdil rozchod. Informaci o tom, že Felix Slováček jr. (31) nežije s matkou svého tříletého syna Kateřinou (31), přineslo Aha! už koncem ledna. Nyní šel s pravdou ven.

„Je to nesmysl,“ zapíral mladý Felix. Teď ale zřejmě dospěl k tomu, že s životním zlomem bude muset dřív nebo později stejně ven. „My teď žijeme takzvaně odděleně a zatím to všechno vychází dobře,“ řekl včera deníku Aha!.
Střídavou péči o syna s Kateřinou nemají. Syna může táta Felix vídat kdykoliv chce a komunikace, byť po rozchodu, funguje prý mezi rodiči skvěle a rozumně.

„Syn je ještě malinkej a potřebuje být ještě s mámou, jsme ale pořád v kontaktu. Vlastně se každý den vidíme. Na tom se nic nezměnilo, akorát že žijeme zvlášť,“ řekl nám Felix, na němž bylo znát, že rodinná situace je pro něj stále velmi citlivá záležitost. A co velkou lásku rozdělilo? „Jsem hodně pryč, to byl asi ten důvod. Proto jsme se takhle domluvili a myslím, že to funguje. Nikdo třetí v tom není,“ tvrdí Slováček junior, kterého jsme zastihli na kostýmové zkoušce komedie Tři v tom v pražském Divadle Na Jezerce. Kromě práce jsou mu teď největší oporou hlavně jeho rodiče.



Přečtěte si
bella.
5. 3. 2015 • 23:12

už ano, máš mail

bella.
5. 3. 2015 • 23:10

jestli se oni dva denně vidí ( jako že ani náhodou, když je on tak vytížený) , tak to mohli zůstat spolu, ne?

loft
5. 3. 2015 • 22:52

všude na ně ale se-rou !

loft
5. 3. 2015 • 22:51

Sice kočka, ale úpně vypatlaná! Pro svoji blbost by se neuplatnila absolutně nikde, takže až začala šu-kat s tím "krasavcem" Slováčkem, tak ten jí začaql shánět šefty. Vych-caná je už teď ale úplně stejně jako on !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.