Noid přišel o velkou lásku: Za vším stojí jeho ženské! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Noid přišel o velkou lásku: Za vším stojí jeho ženské!

Gábina Dvořáková a malá Terezka změnily Noidovi totálně život.
Gábina Dvořáková a malá Terezka změnily Noidovi totálně život. (Aha! - Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, facebook)

Musel se zbavit své nejoblíbenější hračky. Václav Noid Bárta (34) se poprvé posadil za řídítka motorky zhruba ve 12 letech a dá se říci, že od té doby ze sedla už neslezl. Až donedávna. Pořídil si rodinu a svůj stroj vyměnil za kočárek, ve kterém drandí s dcerkou Terezkou (4 měsíce).

Z motorek má zpěvák podle svých slov velký respekt. Nikdy zbytečně nezávodil a před trháním rychlostních rekordů ho spíše bavilo překování překážek v terénu. Na motocyklech nejraději jezdil sám. „Je to obrovská zodpovědnost vzít pasažéra na motorku. A já mám teď rodinu, snažím se být zodpovědný taťka, takže na ty silný a rychlý stroje už radši jen koukám,“ směje se Noid, který se 5. Března chystá na zahájení Motosalonu v Letňanech, kde se podívá na svůj vysněný stroj Trimph Boneville.

„Nikdy neříkej nikdy. Jednou si třeba zas motorku pořídím, ale pravdou je, že jsem teď i dost vyježděný. Cítil jsem to před lety, když jsem s ředitelem Karlínského divadla projel na motorkách celé Maroko. Byl to ovšem nejsilnější zážitek v sedle motocyklu,“ svěřil deníku Aha! zpěvák.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.