Miss World Kuchařová: Zatančila si s otcem a pak... Utekla ze svého maturáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Miss World Kuchařová: Zatančila si s otcem a pak... Utekla ze svého maturáku!

Miss World  Taťána Kuchařová večer protančila s otcem Lubomírem.
Miss World Taťána Kuchařová večer protančila s otcem Lubomírem.

PRAHA – Nejkrásnější Češka a úřadující Miss World Taťána Kuchařová (19) si svůj maturitní ples dlouho neužila! Ráno totiž brzy vstávala.


PRAHA – Nejkrásnější Češka a úřadující Miss World Taťána Kuchařová (19) si svůj maturitní ples dlouho neužila! Ráno totiž brzy vstávala, a tak své rozjuchané spolužáky včetně zpěvačky Janiky Kolářové a syna Bolka Polívky a Chantal Poullain Vladimíra ze 4. ročníku soukromého gymnázia v Praze na Vyšehradě opustila už před páteční půlnocí!

Přestože ji spolužáci přemlouvali, aby s nimi šla ještě »pařit« do hospody nedaleko kulturního domu na Vinohradech, kde se ples konal, Táňa byla nezlomná. Přesto, anebo právě proto, si ale Táňa užila každou chvilku plesu! Účastnila se sbírání peněz do plachty, zatančila si se svým tatínkem Lubomírem a nejvíc prožívala své šerpování. „Tahle šerpa pro mě znamená nejvíc, dokonce víc než všechny ty ostatní ze soutěží krásy,“ prozradila šťastná maturantka Taťána deníku Aha!

Kliknutím zvětšete


Autor: (mac)
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.