Nikita Chruščov soutěží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nikita Chruščov soutěží

Nikita chce se svou kapelou pokořit soutěž Coca Cola Popstar.
Nikita chce se svou kapelou pokořit soutěž Coca Cola Popstar. (Aha!: Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Pražsko-ústecká kapela Nikita Chruščov v čele s frontmankou a zpěvačkou Nikitou alias Nikolou Poselovou (21) se zúčastní pěvecké soutěže Coca Cola Popstar.

Pražsko-ústecká kapela Nikita Chruščov v čele s frontmankou a zpěvačkou Nikitou alias Nikolou Poselovou (21) se zúčastní pěvecké soutěže Coca Cola Popstar.

Kapela na sebe upozornila již před dvěma lety, kdy Nikita natočila klip Po svým v režii herce Vojty Kotka a teď stoupá vzhůru stále výš. Po neshodě s managementem se Nikita rozhodla sestavit svoji rockovou kapelu a zaútočit tak na českou klubovou a festivalovou scénu. S novým veselým singlem Crying se chystá uspět v mezinárodně uznávané soutěži společnosti Coca Cola. „Výměna hudebníků v kapele je vždy nutný proces, ale teď už jsme všichni spokojeni a tvoříme dál,“ tvrdí zpěvačka. Nikitu Chruščov můžete už ve středu slyšet v živém rozhovoru na rádiu Rock Zone v pořadu Naostro moderátorky Petry Krajčinovič.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.