Rosákova dcera Zuzana: Co všechno jí slavný táta zařídil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rosákova dcera Zuzana: Co všechno jí slavný táta zařídil?

Jan Rosák a jeho dcera Zuzana
Jan Rosák a jeho dcera Zuzana (Foto: TV Deko, ara)

Modelka Zuzana Rosáková (36) se rozpovídala o svém slavném tatínkovi Janovi (67). Jaký je oblíbený moderátor otec a měla díky němu nějakou protekci?

Zuzana Rosáková by svoje jméno měnit nechtěla, i když v dětství si kvůli tomu občas něco vyslechla. „No joooo, to je ta Rosáková, si myslí, že má tatínka…“ říkali jí občas vrstevníci. O několik let později si ale při škole začala vydělávat jako modelka a dostala možnost cestovat do zahraničí. „Stoprocentně vítě, že se lidé o vás zajímají jen proto, jaká jste,“ vysvětluje v magazínu Blesk tv magazín.

Po návratu ji čekala kariéra i u nás, i když něco bylo s přispěním populárního otce. „Moderovala jsem pořad o bydlení na TV Deko a pár akcí s tátou,“ prozrazuje Rosáková, která se momentálně na 100% stará o malou dcerku Lili. A jaký je vlastně Jan Rosák dědeček? Chová se k vnučce stejně, jako k dceři zamlada?

„Táta byl hodně nevměšující se, spíš pro zábavu a dobrodružství, vychovával výjimečně, z donucení. Dědečkem byl skvělým, rozmazlujícím. Vnučka to s ním prostě umí,“ říká spokojená Zuzana. A brzy si jistě dědečka podmaní i druhý vnouček. Mladší dcera Marie totiž porodila Pavla a Rosák se tak stal dvounásobným dědou.  



Přečtěte si
gordon
25. 2. 2015 • 12:59

i článek je o ničem, asi se Rosák potřebuje trošku zviditelnit.

mandat
19. 11. 2014 • 06:56

Je to protekcni dite. Bez sveho otce by ji nikdo neznal. Stejne se jen zmohla za skandalni svatby s exotama.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.