Krampol v kasinu: Všechno prohrál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampol v kasinu: Všechno prohrál!

Jiří Krampol strávil u rulety několik hodin, nakonec ale odešel s prázdnou kapsou.
Jiří Krampol strávil u rulety několik hodin, nakonec ale odešel s prázdnou kapsou.  (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Herec a producent Jiří Pomeje (42) pokřtil v Banco Casinu svou novou a dlouho očekávanou knihu Jak se plave ke dnu, která je jednou velku zpovědí z jeho vzestupů a pádů. A jako kmotry si pozval samé těžké váhy! Asistovali mu totiž třeba Luboš Xaver Veselý (38), Zdeněk Srstka (71) či Jiří Krampol (67), který však večer zasvětil hlavně ruletě. Tam ale prohrával jeden žeton za druhým!

„Nejdřív jsem celkem vyhrával, ale potom jsem šel ke dnu,“ vypráví Krampol, který se po většinu večera nehnul od hracího stolu. „Ještě že jsem nehrál za svoje, dostal jsem totiž od majitele kasina Pavla Páska pár žetonů,“ směje se Jiří Krampol.

Žetony však neúprosně docházely, a tak Krampol raději šel pokřtít Pomejeho novou knihu. „S Jirkou se známe osmnáct let a stále se vídáme. Proto jsem se nerozmýšlel ani chvilku a knihu mu rád pokřtil. Je to totiž dobrej kluk,“ tvrdí Krampol. Na křtu však chyběl jiný z Pomejeho přátel, herec Marek Vašut. Ten měl mít divadelní představení, jak tvrdil Pomeje, a na svého kamaráda několik hodin čekal. Deník Aha! ovšem zjistil, že Vašut Pomejemu lhal, protože v době křtu knihy moderoval módní přehlídku návrháře Osmanyho Laffity v hotelu Alcron!

Proč se vůbec Pomeje rozhodl knížku napsat? „Kniha se má psát sice až před smrtí, ale já jsem vlastně jeden život nedávno skončil. Tím, že mi Míša řekla, že je zamilovaná a že má vztah, jsem se psychicky rozvedl, a teď jsem spokojený a šťastný,“ tvrdí Pomeje, který si na křest přivedl svou novou slečnu Denisu Zahálkovou. „Potkali jsme se asi před měsícem tady v Banco Casinu, a od té doby si připadám, jako bych prožil šestiměsíční intenzivní vztah,“ svěřil se Pomeje, který se na křtu své knihy ubránil i skleničce šampaňského. „Nepil jsem přesně rok, tak to ještě nějaký čas vydržím,“ tužil se Pomeje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.